Öğrencilerden kan bağışı kampanyası

?Temel Değerler Projesi? kapsamında, öğrenci, veli ve öğretmenlerin iş birliğiyle Türk Kızılayı´na 38 ünite kan bağışı yapıldı.

Öğrencilerden kan bağışı kampanyası
Sağlık 3.01.2017 12:53:09 1297 0

İlçemizde bir özel okulda gerçekleştirilen ?Temel Değerler Projesi? kapsamında, öğrenci, veli ve öğretmenlerin iş birliğiyle Türk Kızılayı´na 38 ünite kan bağışı yapıldı.

Özel Hacı Naciye Ateş Okulları´nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına okulda görevli öğretmenlerin yanı sıra, veliler ve mahalle sakinleri de ilgi gösterdi.

Özel Hacı Naciye Ateş İlk/Ortaokul Müdürü Mehmet Uçaralp, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulun Kan Bağışı Kulübü tarafından ?Temel Değerler Projesi? kapsamında, kampanyaya okul olarak destek verdiklerini söyledi.

Okulda görevli öğretmen, personel ve veliler ile kan bağışında bulunduklarını belirten Uçaralp, ?Bilindiği üzere ülkemizde kan bağışı oldukça az. Bizlerde öğrencilerimizin davetiyle okulumuza gelen Türk Kızılayı Malatya Kan Bağış Merkezi ekiplerine kan bağışında bulunduk. Öğretmen ve çalışanlarımızın yanı sıra velilerimiz ve mahalle sakinlerimiz de kampanyaya katılarak kan bağışında bulundu. Öğrencilerimizi böylesine anlamlı bir kampanyaya imza attığı için kutluyorum.? dedi.

Kızılay Kan Bağış Merkezi Doktoru Kemal Canıtez, kampanyaya destek verdiklerinden dolayı Özel Hacı Naciye Ateş İlk/Ortaokulu´na teşekkür belgesi verdi.