Öğrenciler, Şehit Polisler İçin Koştu

Özel Hacı Naciye Ateş Okulları tarafından görev başında şehit düşen polis ve güvenlik güçleri adına uzun mesafe koşu yarışması düzenlendi

Öğrenciler, Şehit Polisler İçin Koştu
Eğitim 24.04.2017 08:14:28 2059 0

Darende´de, Özel Hacı Naciye Ateş Okulları tarafından görev başında şehit düşen polis ve güvenlik güçleri adına uzun mesafe koşu yarışması düzenlendi.

İlçeye yeni yapılan Emniyet Müdürlüğü ve İbrahim Paşa Mahallesi´ndeki adliye önünden 2 ve 3 bin metrelik parkurlarda yapılan koşuya, ilçedeki çeşitli liselerden 13 kız ve 18 erkek öğrenci katıldı.

Polis ekiplerinin de eşlik ettiği koşuya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, start verdi. Öğrencilerin ilçe merkezini dolaşarak devam ettiği yarışmaHacı Naciye Ateş Okulları´ndın kampüs girişinde sona erdi.

Çekişmeli geçen yarışta, kız ve erkek öğrenciler birinci olabilmek için ter döktü. Havanın sıcak olması ve parkurun zorlu kısımlarında koşunun temposuna dayanamayan bazı öğrenciler ise bitiş çizgisine varmadan kendisini yere bıraktı.

İlçedeki eğitim-öğretim faaliyetinde bulunan yedi liseden toplam 31 öğrencinin katıldığı yarışmada, Mustafa İclal Başer Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Türkmen 3 bin metrede birinci olurken, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Koçulu, 2 bin metrede birinci oldu.

Okul bahçesinde yarışmaya katılan sporcu öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilirken dereceye giren öğrencilerin ödül ve hediyeleri 23 Nisan etkinliklerinde verileceği bildirildi.