Kaymakam Çalışır’dan veda ziyareti

Kaymakam Çalışır’dan veda ziyareti
Gündem 4.09.2021 14:10:00 5185 0

Resmi gazetede yayınlanan mülki idare amirleri kararnamesi ile Şenkaya kaymakamlığına atanan Kaymakam Malik Çalışır, Hulusi Efendi Vakfı’na veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Çalışır, “Hulusi Efendi Vakfı’nın ilçemize kazandırmış olduğu eserler takdire şayandır. Somuncu Baba Külliyesi 7’den 70’e herkesin ziyaret ettiği güzel bir mekândır. Hizmetlerinizde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Kaymakamlık sosyal medya hesaplarından yayınlanan veda notunda ise; “Görevim süresince aranızda bir kardeşiniz olarak bulundum. Birlikte aynı ilçede yaşam sürdük. Büyüklerinizi büyük bildim, hastalarınızın, garibanlarınızın yanında oldum. Çocuklarınız dahi kolayca makamıma kadar ulaşabildiler. Her şeyi mükemmel yapamadıysak da elimizden gelen gayreti sonuna kadar gösterdik. Bir Kaymakam ne yapabilirse onu yapmaya çabaladım. Her zaman devlet ve millet için en iyisine çabaladım. Aranıza sizden biri olarak geldim sizden biri olarak İlçenizden ayrılıyorum. Kardeşiniz olarak hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Hoşçakalın” denildi.

Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Hazretlerinin kabri şeriflerini ziyaret eden Kaymakam Çalışır, ilçemizden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Çalışır’ ziyareti