Kaymakam Zengince, masa tenisi birincilerini kabul etti

Genç Erkek ve Bayan Masa Tenisi Grup müsabakalarında takım halinde birinci olan Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğrenci ve idarecileri, Kaymakam Enver Hakan Zengince´yi makamında ziyaret etti.

Kaymakam Zengince, masa tenisi birincilerini kabul etti
Spor 6.02.2018 08:21:20 1394 0

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gerçekleştirilen Genç Erkek ve Bayan Masa Tenisi Grup müsabakalarında takım halinde birinci olan Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğrenci ve idarecileri, Kaymakam Enver Hakan Zengince´yi makamında ziyaret etti.

Sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Zengince, başarılarından dolayı tebrik ederek Erzincan´da katılacakları bölge müsabakalarında başarılar diledi.

Bir süre makamında ağırladığı genç sporculara tavsiyelerde bulunan Zengince, ?Gençlerimiz spor dallarında çeşitli önemli başarılara imza atıyor. Eğitimlerinin yanı sıra aldıkları bu sportif başarılar bizleri gururlandırırken ilçemiz içinde ayrıca önem taşıyor. Bölge müsabakalarına katılacak olan öğrencilerimizi alınlarının akıyla çıkıp, final oynayacaklarına da inancımız tamdır. Burada bizlere düşen onlara destek olmaktır. Darende Kaymakamlığı olarak hem maddi hem de manevi olarak her zaman sporcularımızın yanlarında olacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Zengince bölgede Darende´yi temsil edecek sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, okul müdürü Ünal Çiftçi ve sporcular Halil Berker, Ensar Özer, Bahri Akçan ve Ali Talha Kalkan katıldı.