Kaymakam ve Başkan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi

?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla ilçedeki ajans muhabirleri ve gazetecilerle bir araya gelindi.

Kaymakam ve Başkan gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi
Gündem 11.01.2018 21:06:52 1104 0

İlçemiz Kaymakamı Enver Hakan Zengince ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü? dolayısıyla ilçedeki ajans muhabirleri ve gazetecilerle bir araya geldi.

Tiryandafil Otelde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Kaymakam Zengince, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü´nü bir arada kutlamanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi.

Gazetecilerle kahvaltıda sohbet eden Zengince, "Gazetecilik gibi önemli bir görevi icra eden sizlerle bu önemli günde bir araya gelmek istedik. İlçemizde habere değer veren ve ilçemizin gözü kulağı olan sizler, bizim için her zaman değerlisiniz. Umarım ilçemiz için her zaman güzel haberler yaparsınız." dedi.

Başkan Eser de, ilçede görev yapan Anadolu Ajansı Muhabiri ve Darende Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ayhan İşcen´in, İhlas Haber Ajansı Muhabiri İsmet Uğur´un ve Malatya Söz Gazetesi muhabiri Ahmet Çakır´ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutladı.

Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Eser, "Gazetecilik önemli bir meslektir. Gazeteciler, kar kış demeden ve mesai mefhumu gözetmeden görev yapıyor. Bütün gazetecilerin, bu özel gününü kutluyor ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.

AA muhabiri Ayhan İşcen ise Kaymakam ve Başkanın idareciler gününü kutlayarak, bu özel günde kendilerini unutmadıkları için minnettar olduklarını belirtti.

Kahvaltı sonrasında Başkan Eser gazetecilere, üzerlerinde resimleri olan çini işlemeli tabaklardan hediye etti.