Kaymakam Türk, başarılı güreşçileri kabul etti

Güreş müsabakalarında 12 madalya kazanan Darendeli öğrenciler, Kaymakam Ali Türk´ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Türk, başarılı güreşçileri kabul etti
Gündem 12.01.2017 18:18:50 1714 0

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen güreş müsabakalarında 12 madalya kazanan Darendeli öğrenciler, Kaymakam Ali Türk´ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Türk, ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet ederek, güreş müsabakalarında başarılı olan sporcuları tebrik etti. Öğrencilere her zaman maddi manevi destek vereceklerini söyledi.

İlçemize 2 yeni kapalı spor salonu kazandırılacağı müjdesini de veren Türk, ?Okullarımızda gençlerimizin daha çok spor yapması için imkânlarımızı geliştiriyoruz. Biz Darende´nin yiğit evlatlarını, ülkemizin önemli sporcuları arasına sokmayı hedefliyoruz. Beden eğitim öğretmenlerimiz ile bir araya gelerek bu alanda neler yapabilir değerlendireceğiz. İnşallah bu başarıları katlayarak daha büyük başarılar elde edeceğiz.? dedi.

Darende İlçe Gençlik Spor Müdürü Mithat Böke de Malatya´da yapılan güreş müsabakalarına 27 öğrenciyle katıldıklarını belirtti.

Şampiyonada, 12 sporcunun madalya kazandığını belirten Böke, Darende´yi Bölge Güreş Şampiyonası grup finallerinde 4 sporcuyla temsil edeceklerini kaydetti.