Kapaklıkaya, Darendelilerin yüreğine hitap etti

İlçe Kaymakamlığı tarafından eğitimde farkındalık oluşturmak amacıyla idareci ve öğrencilere yönelik bir dizi seminer düzenlendi

Kapaklıkaya, Darendelilerin yüreğine hitap etti
Gündem 8.02.2017 09:55:17 1642 0

Darende İlçe Kaymakamlığı tarafından eğitimde farkındalık oluşturmak amacıyla idareci, öğretmen, veli ve öğrencilere yönelik bir dizi seminer düzenlendi.

Eğitimci yazar Alişan Kapaklıkaya tarafından verilen seminerler, Mesleki Teknik Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda gerçekleşti.

Alişan Kapaklıkaya, ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere, ?Derslere Nasıl Aşık Olabilirim? Velilere, ?Aile İçi İletişim? Öğretmenlere, ?İlham Veren Öğretmen? ve son olarak İdarecilere, ?Mesleki Motivasyon Maksimum Düzeye Nasıl Çıkarılır? başlıklı 2 gün süren bir dizi konferans verdi. Kendine has yorumu ile sunumlarda bulunan Kapaklıkaya, zaman zaman kullandığı esprilerle dinleyicileri kahkahaya boğarken aynı zamanda etkili iletişimi vurguladı.

İlçe Kaymakamı Ali Türk de, Alişan Kapaklıkaya´yı Darende´de görmekten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, 2 gün boyunca yoğun bir mesai harcayarak verdiği faydalı bilgilerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Bu ve benzeri programların artarak devam edeceğini hatırlatan Türk, sunumundan ötürü teşekkür ettiği Alişan Kapaklıkaya´ya, Darendeli Mutasavvıf Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi´nin Divanı´nı ve çeşitli hediyeler takdim etti.