İstanbul´daki terör saldırısına tepkiler

Ali Gök, Ortaköy´de 39 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İstanbul´daki terör saldırısına tepkiler
Gündem 3.01.2017 12:26:13 1192 0

Darende Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Gök, Ortaköy´de 39 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısına ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Gök, ilçe başkanlığında İstanbul´daki terör saldırısıyla ilgili yaptığı açıklamada, ?Milletimize yönelik gerçekleştirilen bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Masum insanların kanını döken terör yuvalarını vurmak ve terörü yok etmek için en üst düzeyde mücadele yapılmasını istiyoruz.? dedi.

 Cennet vatanımızda birliğimizin ve beraberliğimizin tesisi için her zaman çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Gök, ?Son zamanlarda artan terör saldırılarıyla artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Devletimizin bu illete en güçlü şekilde cevap vermesini bekliyoruz. Yaşanılan olaylarla birliktelik ruhu pekiştiği ülkemizde, her ne olursa olsun ezanı bir, bayrağı bir, kitabı bir olan milletimizin teröre karşı mücadelesi de bir ve beraber olmak zorundadır.? diye konuştu.

Geçirdiği helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu´nun, ?birliktelik´ için söylediği sözleri hatırlatan Gök, saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, yakınlarına başsağlığı diledi.