Ilıca´nın sorunları masaya yatırıldı

İlçemizde, mahalle buluşmaları toplantısının 8.´si ilçenin kırsalındaki Ilıca Mahallesi´nde düzenlendi.

Ilıca´nın sorunları masaya yatırıldı
Gündem 11.05.2018 18:01:10 858 0

İlçemizde, mahalle buluşmaları toplantısının 8.´si ilçenin kırsalındaki Ilıca Mahallesi´nde düzenlendi.

Ilıca Mahallesi´nde düzenlenen mahalle buluşmaları toplantısına, Kaymakam Enver Zengince, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda, eğitim, sağlık ve mahallenin sorunları masaya yatırıldı.

Zengince burada yaptığı konuşmada, ?Tarihî açıdan köklü bir geçmişe sahip olan mahallemizin çözüm bekleyen sorunlarını biliyoruz. İnşallah uygun bir zaman dilimi içinde bu sorunlar çözüme kavuşturulacaktır. Devletimiz her daim vatandaşın yanındadır. İlçemizi daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri, bizler için büyük önem taşımaktadır. Çalışkan ve üretken yöre halkının tarımsal faaliyetlerini takdir ediyor örnek gösteriyoruz. Kaliteli ürün yetiştiren ve özellikle pekmez yapımında öncü olan mahallemiz, gelişmeyi hak eden bir yöredir. Ziyaret, Asarkalesi, Yumuru, Tohma Suyu, Deliklikaya, Avlağı, Kerpiç evleri turizm yönünde görülmeye değer yerlerdir.? dedi.

Vatandaşların görüş ve önerilerini önemsediklerini belirten Zengince, ?İlçemizi daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri, bizler için büyük önem taşımaktadır. Mahallemizde Devlet vatandaş işbirliğinde çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Toplantıya iştirak eden çalışkan yöre halkına teşekkürlerimizi sunuyorum.? diye konuştu.

Mahalle Muhtarı Hazreti Özbey de göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Kaymakam Zengince´ye teşekkür ederek mahallenin sorunlarını iletti.