Hulusi Efendi Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi aileye konteyner hediye edildi

Hulusi Efendi Vakfı, evi ağır hasar gören engelli vatandaşa yaşam konteyneri hediye etti.

Hulusi Efendi Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi aileye konteyner hediye edildi
Gündem 10.10.2023 16:32:00 2100 0

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Küçükkürne Mahallesi'nde evi ağır hasar gören engelli vatandaşa yaşam konteyneri hediye etti.

6 Şubat depremlerinde evi ağır hasar gören ve yıkım kararı çıkan Hasan Narinç’e, Hulusi Efendi Vakfı tarafından tam donanımlı yaşam konteyneri hediye edildi.

Vakıf tarafından yapılan yazılı açıklamada, ‘Her Canlıya Hizmet’ desturu ile hareket eden vakfın, kırsal mezrada yaşayan Narinç ailesinin kış öncesi barınma ihtiyacının giderildiği kaydedildi.

Depremin ilk gününden beri yardım faaliyetlerinin devam ettiği belirtilen metinde şu ifadelere yer verildi, 

“Vakıf olarak depremin ilk gününden beri devletimizle beraber yaraların sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugüne kadar çok sayıda vatandaşımıza konteyner desteğinde bulunarak onların zor günlerinde yanında olduk. Son olarak depremde evleri hasar gören 4 kişilik Narinç ailemizin yapmış olduğu başvuru üzerine 4 mevsim yaşamaya elverişli konteyneri yaptırarak kendilerine teslim ettik. Gıda başta olmak üzere temel ihtiyaç ve barınma ile alakalı isteklerini de yerine getirdik. Ailemize geçmiş olsun dileklerimizi iletir, iyi günlerde kullanmalarını dileriz.”

Son olarak ailenin de çok mutlu olduğu ve iyi dileklerinin iletildiği kaydedildi.