Hamid Hamideddin Efendi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde iftara katıldı

Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Külliyede verdiği iftar programına katıldı.

Hamid Hamideddin Efendi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde iftara katıldı
Gündem 22.06.2017 23:16:15 4968 1

Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamideddin Ateş Efendi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Külliyede verdiği iftar programına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde ülke genelinde hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile bir araya geldi.

Külliye salonunda Kadir Gecesi düzenlenen iftar programına, merkezi ilçemizde bulunan ülkemizde ve yurtdışında önemli yardım organizasyonlarını yürüten Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamideddin Ateş Efendi´de katıldı.

İftar sofrasına teşriflerinden dolayı teşekkür ettiği misafirlerinin Kadir Gecesini tebrik ederek bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Türkiye´nin dört bir köşesinden çok farklı alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bulunduğuna dikkat çekerek müstesna ve fedakâr bir toplulukla beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Türkiye´nin vakıf ve gönüllü teşekküller noktasında ne kadar zengin, ne kadar mümbit olduğunu çok iyi bildiklerini vurguladı. Geçmişte yaşanan onca sıkıntıya ve baskıya rağmen, bugün sivil toplum kuruluşlarının eskisinden çok güçlü bir şekilde çalışmalarına devam etmelerinin, milletin bu müesseselere sahip çıkması sayesinde olduğunu kaydetti.?

Hamideddin Efendi, bir süre konuk olduğu iftar yemeğinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, akademisyenler ve bazı STK temsilcileri ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.

Hamideddin Efendi, iftar sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde açılan hat sergisini gezdi.

Ankara´daki ziyaret ve temaslarını tamamlayan Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamideddin Ateş Efendi, temasları sonrasında Darende´ye döndü.