Ekinözü Belediyesi´nden öğrencilerimize kitap desteği

Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesi tarafından ilçemizde, 50 öğrenciye üniversiteye hazırlık kaynak kitap seti dağıtıldı.

Ekinözü Belediyesi´nden öğrencilerimize kitap desteği
Eğitim 6.04.2018 18:35:41 1306 0

Kahramanmaraş Ekinözü Belediyesi tarafından ilçemizde, 50 öğrenciye üniversiteye hazırlık kaynak kitap seti dağıtıldı.

Ekinözü Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında ilçedeki Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi´nde yapılan etkinlikle kitaplar öğrencilere dağıtıldı.

Etkinlikte gazetemize bir açıklamada bulunan belediye basın danışmanı İsmail Bozdoğan, Belediye Başkan Nursi Çelegen Bey´in, her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavına hazırlanan lise öğrencilerine, üniversiteye hazırlık kaynak kitap seti dağıttığını aktardı.

Başkan Çelegen´in il dışında okuyan Kahramanmaraşlı öğrencileri de unutmadığını belirterek, ?Eğitime yüzde yüz destek veren belediyemiz, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına çevre ilçelerde üniversite sınavına hazırlanan ancak, maddi imkânsızlıklar nedeniyle kurslara gidemeyen ve özel ders alamayan lise son sınıf öğrencilerine kaynak kitap seti kitap seti hediye ediyoruz.? dedi.

Öğrenciler için üniversite sınavı mücadelesinin ilkokul yıllarından itibaren başladığını ifade eden Bozdoğan , ?Üniversite sınavını kazanabilmek adına öğrencilerimiz uzun yıllar boyunca düzenli ve planlı bir şekilde ders çalışıyor. Sınav tarihinin yaklaştığı bu günlerde de biliyoruz ki daha yoğun bir şekilde ders çalışmaya başladılar. Bizlerde öğrencilerimizin bu yoldaki mücadelesine destek olmak amacıyla deneme kitapları hazırladık. Doğru cevaplanacak bir soru bile sınavı kazanmada öğrencilerimize yardımcı olabilir. Yeter ki sınavı kazanacaklarına inansınlar. Bizler de öğrencilerimize inanıyoruz ve güveniyoruz. Onlar Türkiye´nin geleceği. Yaşlanan Avrupa´nın aksine, gençlerimiz dinamik yapısı sayesinde, ülke olarak geleceğe güvenle bakıyoruz.? diye konuştu.

Okul Müdürü Ünal Çifçi de, verdiği destekten dolayı Ekinözü Belediyesi´ne Başkan Çelegen´e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından öğrencilere eğitim setleri dağıtıldı.