Kırtasiyecinin FETÖ tepkisi

Yasaklı yayınlara dikkat edin

Kırtasiyecinin FETÖ tepkisi
Eğitim 28.09.2016 16:22:10 2167 0

Kırtasiyecinin FETÖ tepkisi

İlçemiz esnaflarından Mehmet Erdoğan, kırtasiye dükkânın camına astığı yasaklı yayınları belirten pankartlarla karara destek oluyor.

Darende´de uzun bir süredir Milli Eğitim Yayınları´nın bayiliğini yapan Erdoğan, FETÖ´nün eğitim sistemi üzerinden vermiş olduğu zararın tarif edilemeyecek kadar büyük olduğunu söyledi.

Devletin FETÖ ile mücadelesini sonuna kadar desteklediğini belirten Erdoğan, ?Devletimiz en güzel şekilde bunlarla mücadele ediyor. Bizde devletimize destek olmak için yasaklı yayınları ve türdeşlerini toplayarak satışı durdurduk. Uzun zamandır bunların yaptıklarını tasvip etmediğimiz gibi yanlış olduğunu anlatmaya çalıştık fakat kimseye duyuramadık. Bu gün geldiğimiz noktaya bakınca Allah´a şükrediyorum. Başka türlü bu yapı kendini bu şekilde deşifre edemezdi. Biz büyük güçlü bir ülkeyiz, bu ve benzeri örgütler hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır.? dedi.

Fatih Sultan Mehmet´in ?Düşmanını tanımak tehlikeyi bertaraf etmektir´ sözünü dükkânın camına asarak FETÖ ile mücadelenin bundan sonra çok daha kolay olduğunu ifade eden Erdoğan: ?Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz devletin yanında olup bu terör örgütü ile mücadele etmeliyiz. Benim hizmetim geleceğimiz olan çocukların yetişmesinde daha doğru kaynaklar temin etmek. Herkes yaptığı işin ne olduğuna bakmadan devletimize en doğru şekilde hizmetini yapacak. Aydınlık yarınlara kavuşmamız bu şekilde mümkün olacak.? şeklinde konuştu.

Erdoğan, dükkânın camına FETÖ´cü yayınların satılmadığını anlatan bir pankart asarak tepkisini gösteriyor.  


Anahtar Kelimeler: Eğitim FETÖ hassasiyeti