Doğalgazın Ekim ayında verileceği duyuruldu

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Güngör Ateş, 30 Ekim tarihine kadar Darende´ye doğalgaz verileceğini duyurdu.

Doğalgazın Ekim ayında verileceği duyuruldu
Gündem 5.07.2019 18:27:00 2445 0

Aksa Çukurova Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Güngör Ateş, 30 Ekim tarihine kadar Darende´ye doğalgaz verileceğini duyurdu.

Beraberindeki bir grup heyetle Belediye Başkanı İsa Özkan´ı ziyaret eden Ateş, burada yaptığı açıklamada, 30 Ekime kadar doğalgazın ilçe halkı tarafından kullanılmaya başlanacağını söyledi.

Aylar sonra yapılan ilk açıklamada; ?Başkanımızın da verdiği destekler ile Darende´ye en geç 30 Ekim tarihine kadar doğalgaz verilecek ve kullanılmaya başlanılacak. Vatandaşlarımız 16 Temmuz tarihi itibarı ile resmi abonelik başvurularını yapabilirler.? denildi.

Başkan Özkan da Öğretmenevi karşısında belediyeye ait abonelik merkezi oluşturularak başvuruları alacaklarını belirterek, ?Aksa doğalgaz ekibine ilçemizde göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Darende Belediyesi olarak Aksa doğalgaz ekibi ile birlikte hareket ederek bu yıl içerisinde doğalgaz sorununu çözerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Aksa doğalgaz Bölge Müdürü Sayın Güngör Ateş ve ekibine ziyaretlerinden ve çalışmaları hızlandırmak adına göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.? dedi.

Şehir içi altyapısı tamamlanmayan mahalleler ne olacak?

Gürün ? Elbistan arasındaki ana hat ile ilçe merkezi arasındaki bağlantı ne zaman yapılacak?

Hangi şartları taşıyan konutlar alabilecek?

Müstakil evler alabilecek mi?

Çalışmalar tekrar ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz yıl yapılan alt yapı test edildi mi?

Yeni firmaya mı ihale edilecek?

Sit alanları için izin alındı mı?

 

Bu ve benzeri sorularımız ilgilerden şuan için cevap bekliyor!