Doğalgaz çalışmaları tamamlanınca asfalt ve kaldırım çalışmaları başladı

İlçemizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından merkezdeki 6 mahallede asfalt, yol yapım ve kaldırım çalışmaları başladı.

Doğalgaz çalışmaları tamamlanınca asfalt ve kaldırım çalışmaları başladı
Gündem 2.10.2018 17:36:59 1440 1

İlçemizde doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından merkezdeki 6 mahallede asfalt, yol yapım ve kaldırım çalışmaları başladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Darende Belediyesi ekiplerince ilçe genelindeki doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, hummalı bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, 15 Kasım´a kadar ilçe genelinde çalışmaların büyük bölümünü tamamlanacağını söyledi.

Eser, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce eş zamanlı yürütülen çalışmalarla, Heyiketeği ve Kaldırım, Nadir, Kılıçbağ ve Beybağı Mahallelerinin yeniden düzenlenen ve taş duvar örülen yolları, önümüzdeki günlerde sıcak asfalt ile kaplayacaklarını aktardı.

Ekiplerin Heyiketeği Mahallesi´nde kaldırım bordür taşı döşeme kaldırım yenileme çalışmalarının önemli bir bölümünü tamamladıklarını aktaran Başkan Eser, ?Yapacağımız çalışmalar ve hayata geçireceğimiz projelerle Darende´yi örnek bir ilçe yapacağız. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını beklediğimiz hizmetlere hız vererek kışa girmeden merkezdeki mahallelerimize sağlıklı ve yüksek konforlu yollara kavuşturmuş olacağız. Tertemiz, ışıl, ışıl mahalleler için 2-3 aylık kısa bir süre için projeler hazırladık. Altyapısı tamamlanan her mahalle de hiç beklemeden üst yapı projelerini uygulayacağız. Hemşehrilerimize daha yaşanılabilir bir Darende için söz verdik, bugünde inşallah bu sözlerimizi tutma vakti.? dedi.

Yapılan hizmetlerden memnun olan vatandaşlar da Başkan Eser´e teşekkür ederek, uzun yıllardır doğalgaz ve altyapı istediklerini bugün bu hizmetlere kavuştukları için memnun olduklarını kaydetti.