VIP minibüs alındı

VIP minibüs alındı

VIP minibüs alındı
5.04.2010 12:46:00 2028 0

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Balaban beldesinde Hidro Elektrik Santrali kurma çalışmaları yürüten İMA İnşaat’ın, Belediye Başkanlığı hizmetlerinde kullanılmak üzere 2008 model bir araç hediye ettiğini bildirdi. Özkan, bir süre önce 10 yıldır kullanılan Volvo marka otomobili Aşağıulupınar Belediyesi’ne sattıklarını, bu nedenle yeni gelen arabayı makam aracı olarak kullanacaklarını söyledi.

İçerisi VIP kullanım için döşenmiş, 2008 model Volkswagen Caravelle marka araç, devir işlemlerinin tamamlanmasıyla makam arabası olarak kullanılmaya başlandı. Başkan Özkan, Belediye Meclis Üyeleri veya ilçeden oluşturulan heyetlerle şehirlerarası seyahatler yapıldığında otomobile sığılmadığını, geniş iç hacmi ve rahat kullanım özelliğine sahip aracın en çok bu tür programlarda hizmet edeceğini ifade bildirdi.

Belediye bütçesinden herhangi bir harcama yapmadan araç parkını yenileme yolunda bir dizi çalışmaları olduğuna değinen Özkan, önümüzdeki günlerde yeni bir iş makinesi ve teknik bazı özelliklere sahip araçları da hizmet kervanına ekleyeceklerini belirtti.

Özkan ayrıca, aracı hediye eden firma ve yetkililerine Darende’ye olan katkıları için teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: