Çalışmaları değerlendirdiler

Çalışmaları değerlendirdiler

Çalışmaları değerlendirdiler
Gündem 31.01.2010 23:15:00 1692 0

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı Darende’de muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Öz, ülkemizin AK Parti iktidarı ile hizmetle tanıştığını söyledi.

Aynı zamanda TBMM İdare Amiri olan Ömer Faruk Öz ve Mücahit Fındıklı Ankara’dan karayolu ile gelirken Darende’de bir süre dinlendi. Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret eden milletvekilleri bazı mahalle ve köy muhtarları ile de bir araya geldi. Milletvekilleri sıra ile muhtarları dinleyerek sorunlarını not aldı ve çözüm üretmek için fikir alış verişinde bulundu.

Zamanımızı hizmetle geçirdik

Ömer Faruk Öz burada yaptığı açıklamada AK Parti hükümetinin görevi süresinde özellikle köyler başta olmak üzere bütün ülkenin hizmetle tanıştığını kaydetti. Öz; “Bir yılı bitirip diğerine girerken işletme sahipleri, insanlar geriye dönüp ‘acaba bu yılı nasıl geçirdik’ diye düşünüyorsa biz de görev süremiz içerisinde acaba memleketimize ne tür hizmetler kazandırdık diye bunun hesabını yapıyoruz. Allah’a şükür zamanımızı millete hizmetle faydalı işleri toplumumuza kazandırmakla geçirdik. Ülkemizin dört bir tarafı hükümetimizle birlikte hizmetle tanışmıştır, çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

Bir vatandaşın cenazesine de katılan Öz ve Fındıklı daha sonra ilçede bazı ziyaretlerde bulundu. Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’i de ziyaret eden milletvekilleri, daha sonra Malatya’ya hareket etti.


Anahtar Kelimeler: