Bayan siyasetçi Yahşi kardeşler

Bayan siyasetçi Yahşi kardeşler

Bayan siyasetçi Yahşi kardeşler
Gündem 31.01.2010 23:13:00 5763 0

AK Parti Denetleme Kurulu Üyesi Avukat Serap Yahşi Yaşar ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Semra Yaşar, siyasetteki amaçlarının hizmet olduğunu söyledi.

Darende Haber Yazı İşleri Müdürü Aslan Tektaş, bayan siyasetçi hemşehrilerimiz Serap ve Semra Yahşi Yaşar kardeşleri ziyaret etti. Serap Yaşar’ın avukatlık bürosundaki ziyarette aktif siyasetle uğraşan iki kardeş, Darendelilerin ticaretteki başarısını siyasette de göstermek için gayret sarfettiklerini kaydetti.

Benimsenen siyasi anlayış

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan ve iki dönem MKYK üyesi olarak hizmet eden Serap Yahşi Yaşar, hiçbir beklentisi olmadan siyasetle uğraştığını ve milletimize faydalı olmayı amaçladığını bildirdi. Ülkemizin kalkınması ve dünyaya açılmasında 8 yıldır açılımlar yapan AK Parti’nin halkın beklentilerine cevap veren bir yapı ile hareket ettiği kaydeden Yaşar; “Bir Darendeli olarak milletimizin benimsediği bir siyasi anlayışın lokomotifinde yer almaktan dolayı onur duyuyorum” dedi.

İstanbul’un yönetiminde

Küçükçekmece bölgesinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi olan Semra Yahşi Yaşar da Türkiye’nin en gözde kentinin yönetiminde görev almanın sorumluluğu ile bir Darendeli olarak böylesi önemli bir hizmete katkı sunmanın kıvancını yaşadığını ifade etti. Mali Müşavir olan Semra Yaşar İBB’de Tarife Komisyonun da görev aldığını İstanbulluların hem ekonomik hem de rahat bir şekilde yaşamalarına yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Günpınar Köyünden Mustafa Yahşi’nin kızları olan Serap ve Semra hanımlar, iki amcaoğlu ile evlenerek, ikinci soyisimlerinde de aynı adı taşımaya devam ediyor. Serap ve Semra Yahşi Yaşar kardeşler gazetemiz aracılığıyla tüm hemşehrilerimize selamlarını gönderdiler.


Anahtar Kelimeler: