İstanbul´da hemşehrilerimiz bir arada

İstanbul`da hemşehrilerimiz bir arada

İstanbul´da hemşehrilerimiz bir arada
2.01.2010 15:18:00 2568 0

İstanbul’daki hemşerilerimizin cumartesi sabahları kahvaltıda buluşma geleneği aralıksız devam ediyor. Beysan masa sandalye ve ofis mobilyalarının sahibi Erdal Oğuz fabrikasında verdiği kahvaltı ile hemşehrilerimize ikramlarda bulundu. İstanbul Vali Yardımcısı Ali Kazgan’ın da katıldığı kahvaltıda bir araya gelen Darendeliler, koyu sohbetler etti.

İstanbul Kapalıçarşıda döviz ve altın ticareti yapan Tiryandafil Kuyumculuğun sahibi Cemal Turgut da hemşehrimiz Selami Yaşık ve kardeşlerinin sahibi olduğu The Golden Horn otelinde verdiği kahvaltıda çok sayıda Darendeliyi bir araya getirdi. İstanbul’un tarihi siluetinin seyredildiği Ayasofya, Sultanahmet gibi eserlerin yanı sıra boğaz manzaralı otelde verilen kahvaltıda bir araya gelen hemşehrilerimiz hasret giderdi.

Cemal Turgut hemşehrilerimizi bir araya getirmek amacıyla gelenek haline gelen kahvaltı buluşmalarına katılanlara teşekkür etti. Kahvaltıların ardından Erkan Hoca’nın da sohbetinin dinlenmesi, bir araya gelmelerini daha anlamlı kılıyor. Cemal Turgut’un davetine Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’da katıldı. Başkan Özkan belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Anahtar Kelimeler: