Kermesin geliriyle kuyu açılacak

Kermesin geliriyle kuyu açılacak

Kermesin geliriyle kuyu açılacak
5.12.2009 23:27:00 1372 0

Anadolu Gençlik Dergisi tarafından Darende’de Afrika’da suya hasret insanlara yardım etmek amacıyla bir kermes düzenlendi. Anadolu Gençlik Dergisi Darende temsilcisi Hamit Özbey, Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Afrika’da su kuyusu açarak yardım eli uzatmayı hedeflediklerini, kuyuya Darende adını koymak için kermes düzenlediklerini söyledi.

Hamit Özbey Anadolu’dan Afrika’ya kardeşlik görevi misyonuyla Darende’nin hayırsever adını başka kıtalara taşımak için bu kermesi tertiplediklerini bildirdi. Özbey; “Afrika’da suya hasret insanlar için bir şeyler yapmak gerektiğine inanıyoruz. Cansuyu Yardımlaşma Derneği aracılığı ile Afrika’ya su kuyusu açmayı hedefliyoruz. Bu hayırlı çalışmanın finans kısmını gerek nakdi yardımlarla, gerekse hanım kardeşlerimizin el emeği göz nuruyla hazırladığı kermes ile karşılayacağız” dedi.

Afrika’da Darende’nin adının verileceği su kuyusunu açtırmak için hayırseverlerin desteklerini beklediklerini belirten Hamit Özbey bu hayır işine tüm vatandaşları katkı sağlamaya davet etti.


Anahtar Kelimeler: