Mustafa Coşkun Adana´ya taşındı

Mustafa Coşkun Adana`ya taşındı

Mustafa Coşkun Adana´ya taşındı
Hemşehriler 3.11.2009 10:11:00 3480 0

Avize ve aydınlatma sektöründe bir süreden beri Elbistan’da hizmet veren hemşehrimiz Mustafa Coşkun, Adana’da açtığı yeni showroomla sektörde hizmet etmeye devam ediyor. Yenice Beldesinden Durdu Hoca’nın oğlu olan Mustafa Coşkun, Delta Avize adlı firmasını Elbistan’dan Adana Barış Manço Bulvarı üzerindeki 2 bin metrekarelik büyük bir mağazaya taşıdı.

Mustafa Coşkun Elbistan’da 1997’de Coşkun Elektrik olarak faaliyete başlayan firmalarını yaptıkları yeni çalışma ile daha geniş bir alanda hizmet etmek için Adana’ya taşıdıklarını söyledi. Avize, aydınlatma, ev dekorasyonu gibi çeşitlerle hizmet verdiklerini kaydeden Coşkun, 3 katlı 2 bin metrekarelik showroomlarında yurt dışından ithal ettikleri ve kendi ürettikleri binlerce çeşit avizeyi satışa sunduklarını söyledi.

Piyasada çok bulunmayan ve değişik modelleriyle ilgi çeken yüzlerce yeni aydınlatma aracını müşterilerine sunduklarının altını çizen Coşkun, yeni açtıkları işyerlerine hemşehrilerimiz başta olmak üzere herkesi beklediklerini bildirdi. Tel: (0322) 233 44 47


Anahtar Kelimeler: