Tebernüş´ten bir ilk hizmeti

Tebernüş`ten bir ilk hizmeti

Tebernüş´ten bir ilk hizmeti
3.11.2009 10:08:00 2865 0

Bir süreden beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren genç girişimci Tebernuş Kaçaman Darende’nin ilk emlak ofisini açtı. Kaçaman faaliyet alanlarını, inşaat, malzeme temini, arsa alım-satımı, kiralık ev-işyeri komisyonculuğu ve anahtar teslimi bina yapımı şeklinde tanımladı.

Malatya-Kayseri karayolu üzerinde Öğretmenevi yanında işyerini açan ve “Somuncu Baba Emlak” adıyla faaliyetlerine başlayan Kaçaman emlak, inşaat ve arsalarla ilgili Darende’de sektörde bir ilk olduklarını söyledi.

Tebernuş Kaçaman; “Her türlü binanın projesinin hazırlanması, yapımı, malzeme temini, arsa alım satımı, ev-işyeri kiralama, onarım tamirat işleri ve emlak evraklarının takipçiliğini yapıyoruz. Gurbette yaşayan bir hemşehrimizin emlakla ilgili bir evrak için buraya kadar gelmesine gerek yok, ya da inşaatının tamamlanmasını isteyen, yeni bir bina yaptıracak olanların bizimle irtibata geçmesi yeterlidir.  Binalarında yenileme yapacaklara yine alternatif çözümler buluyoruz. Sektördeki örnek çalışmalarımız kamuoyunca bilinmektedir” dedi.


Anahtar Kelimeler: