´Benim Çantam´da herşey var

`Benim Çantam`da herşey var

´Benim Çantam´da herşey var
Eğitim 3.11.2009 09:46:00 2299 0

Hulûsi Efendi Vakfı tarafından Türkiye genelinde 47 il ve ilçe merkezindeki ihtiyaç sahibi 3 bin 500 öğrenciye ders kitaplarının dışındaki bütün kırtasiye ihtiyaçlarını okul çantasıyla birlikte hediye edildi. Ailelerin eğitim masraflarına yardımcı olmayı hedefleyen vakıf, ‘Benim Çantam’ adlı projeyle yaptığı yardımlarla ihtiyaçlı ve kimsesizlerin elinden tuttuğunu gösterdi.

3 bin 500 çanta dağıtıldı

Vakıftan yapılan açıklamada geleceğin teminatı olan nesillerimizden yardıma muhtaç olanların eğitim ihtiyaçlarının giderilmesini toplumsal bir görev olarak kabul ederek içerisinde her türlü kırtasiye malzemesi bulunan 3 bin 500 adet çanta dağıtıldığı bildirildi. Daha önceden yapılan tespitlerle ihtiyaçlı oldukları belirlenen öğrencilere çantaları okulların açıldığı hafta içerisinde hediye edildi.

Bir öğrenciye ne lazımsa var

Okul Müdürleri ve öğretmenlerin tespitlerine göre belirlenen öğrencilere çanta içerisinde, 12 adet kurşun kalem, 2 adet silgi, 2 adet çizgili defter, 2 adet kareli defter, resim defteri, müzik defteri, beslenme çantası, matara, kuru boya, sulu boya, pastel boya, kalemlik, etiket, cilt, cetvel, not defteri, kalemtıraş ve makastan oluşan eğitim seti yardımı yapıldı.


Anahtar Kelimeler: