Sitede yaşam başladı

Sitede yaşam başladı

Sitede yaşam başladı
3.11.2009 09:30:00 1547 0

Ağustos ayında faaliyete geçen ve çok sayıda vatandaşın oturarak Darende’nin yeni bir yerleşim alanı olarak kullanılmaya başlanılan TOKİ sakinleri yaptıkları toplantı ile sitenin sorunları, merak edilenler ve genel kuralları görüştü.

Yapılan seçimle Hasan Güçlü Site Yöneticisi olarak seçilirken bütün apartmanlarda kaloriferlerin yanacağı bildirildi. Toplantıya katılan Belediye Başkanı İsa Özkan’a yerel yönetimden bekledikleri hizmetleri dile getiren vatandaşlar, ulaşımda sefer sayılarının artırılmasını istedi.

Vatandaşların taleplerini dinleyen ve gerekli notları alan Belediye Başkanı, TOKİ’nin güzel bir hizmet olarak Darende’ye kazandırıldığını söyledi. Başkan Özkan; “Burası artık bir site, yerel yönetimin yapması gereken hizmetleri biz sağlayacağız, zaten başka sorunu da yoktur, talepler şartların daha iyi olması açısından gelen isteklerdir, yine imkânlarımız ölçüsünde gereken hizmeti sağlayacağız” dedi.

Site yöneticisi Hasan Güçlü apartmanların büyük çoğunluğunun dolduğunu tüm blokların kaloriferlerinin yanacağını ve bundan kimsenin endişesinin olmamasını söyleyerek, TOKİ’nin Darende’nin yeni ve gözde bir yerleşim alanı olduğunu dile getirdi.


Anahtar Kelimeler: