Darendeli bayan siyasetçimiz

Darendeli bayan siyasetçimiz

Darendeli bayan siyasetçimiz
Gündem 15.10.2009 15:09:00 1926 0

Adana AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Demet Sarı Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’ı makamında ziyaret etti. Merhum Mimar Yücel Sarı’nın kızı olan Demet Sarı, Başkan Özkan’la yaptığı görüşmede yerel yöneticilik yapmanın zor ancak oldukça keyif verici bir iş olduğunu söyledi.

Sarı; “İnsanları memnun etme anlamında zor ancak hizmet ederek insanlara ve topluma fayda sağlama adına keyif veren bir iş olan yerel yöneticilik her zaman risklerle doludur. Darende’mizde sizin güzel çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz. Çukurova’daki hemşehrilerimiz adına da ilçemize yapılacak çalışmalara destek olduğumuzu rahatlıkla ifade edebilirim” dedi.

Başkan Özkan’da Adana gibi önemli bir metropolde bayan bir hemşehrimizin ilçe başkanı olmasının gurur verici bir durum olduğunu belirtti. Sarı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özkan, Darende’nin gelişimi için hazırlanan projelere çok sayıda hemşehrimizin yer aldığı Çukurova’dakilerin yanı sıra tüm Darendelilerin desteğine ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: