Geleceğimiz gençlere emanet

Geleceğimiz gençlere emanet

Geleceğimiz gençlere emanet
4.06.2009 16:35:00 2836 0

“Yükselen geleceğimiz gençlere emanet”

Darende’de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2009 günü gençlik yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşten sonra bir konuşma yapan Darende Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haşim Özkan büyüyen, yükselen ve diğer devletlere liderlik yapacak olan Türkiye’nin kaderinde söz sahibi olacak kişilerin gençler olacağını söyledi.

Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Darende Kaymakamlığınca gençlik yürüyüşü düzenlendi. Hükümet Konağı önünde oluşturulan kortej şehir içerisinde coşkuyla yürüdü. Darende Kaymakamı Vural Karagül, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Eroğlu, Belediye Başkanı İsa Özkan, remi kurum müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş yürüyüşe katılarak gençlik coşkusuna ortak oldu.

Öğrenciler tarafından kortejin önünde büyük bir Türk Bayrağı taşınırken, davul ve zurna çalınarak yürüyüşün hareketli geçmesi sağlandı. Cumhuriyet Alanına kadar yürüyen korteje yol üzerindeki vatandaşlar ve esnaflar da katıldı. Esnaflar kortejdekileri alkışlarla destekledi.

Programda günün anlamına ilişkin bir konuşma yapan Darende Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haşim Özkan yükselen geleceğimizin gençlere emanet olduğunu söyledi.

Özkan; “Ülkemizin en büyük zenginliği ve güvencesi gençlerimizdir. Hayatta en büyük yatırım insana yapılandır. Anne ve babalar olarak geride bırakacağımız en büyük eser çocuklarımız olacaktır” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: