Vakıfbanka yeni müdür

Vakıfbanka yeni müdür

Vakıfbanka yeni müdür
Gündem 9.05.2009 18:22:00 1896 0

Vakıfbank Darende Şube Müdürlüğü’ne atanan Sedat İlgili göreve başladı.

Seyfullah Diker’in emekli olmasıyla boşalan göreve bankanın Silifke Şube’sinde yönetici olarak görev yapan Sedat İlgili atandı.

1964 yılında Mersin’in Silifke ilçesinde dünyaya gelen Sedat İlgili, A.Ü. Fen Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. 1991 yılında İzmir Aliağa Vakıfbank Şubesinde göreve başlayan İlgili, 1995 yılında memleketi olan Silifke’ye atandı. Sedat İlgili 16 Nisan 2009 tarihinde Darende Şube Müdürü olarak tayin edildi. İlgili evli ve 2 erkek çocuk babası.

Darende’ye gelmeyi kendisinin tercih ettiğini bildiren Sedat İlgili, memleketi olan Silifke ve Mersin bölgesindeki Darendelilerin çoğunu yakinen tanıdığını kaydetti. Darende eski Kaymakamlarından Ahmet Beyoğlu’nun tavsiyesi üzerine Darende’yi tercih ettiğini ifade eden İlgili, ticari sahada önemli bir potansiyele sahip olan Darende gibi bir yerde görev yapmanın kendisi için ayrıcalık olduğunu söyledi. İlgili, tanışmak, görüşmek üzere, bankacılık hizmetlerinden yararlananları ve tüm hemşehrilerimizi şubesine davet etti.

Sedat İlgili’ye görevinde başarılar dileriz.


Anahtar Kelimeler: