Personel verimliliği artacak

Personel verimliliği artacak

Personel verimliliği artacak
Gündem 9.05.2009 17:46:00 1690 0

Belediye Başkanı İsa Özkan personelini yemekli bir toplantı ile bir araya getirdi. Toplam 65 çalışanları olduğunu bildiren Başkan Özkan, verimliliği artırmak amacıyla bir dizi çalışma yapacaklarını söyledi.

İsa Özkan personel toplantısının ardından hizmetler yapılırken dikkat edilecek hususlar ve kaynakları verimli kullanma konularında tavsiyelerde bulunduğunu kaydetti. Hayırlı olsun ziyaretleri nedeniyle göreve başlamasının ardından kısa bir süre sonra personelle hem tanışmak hem de görev alanlarıyla ilgili bilgiler edinmek amacıyla bir araya geldiklerini bildiren Özkan, personellerin öncelikle birim müdürlerine karşı sorumlu olduklarını ve verilecek görevlerin ilgili birim yetkililerince verileceğini ifade etti.

Kaynaklar etkili kullanılacak

İsa Özkan açıklamasının devamında: “Personelimizle bir araya gelerek kendileriyle yakinen tanıştık. Sorunları olanları dinledik. Hizmetlerin yürütülmesi konusunda yerel yönetim olarak üzerimize düşenleri personelimiz aracılığıyla yaptığımızdan öncelikle işe çalışanlarımızın verimli olması yönündeki tedbirlerle başladık. Görevlendirme yaptığımız birim müdürleri işleri bizzat takip edecek, personel öncelikle onlara karşı sorumlu olacak. Bir anlamda kurumsal yapılanmayı yeni bir sistemle oluşturmaya çalışıyoruz. Depo sistemini etkili kullanma, kaynaklardan, işgücünden verimli bir şekilde yararlanma hususlarında tavsiyelerimiz oldu” dedi.


Anahtar Kelimeler: