Adayına tam not verdi

Adayına tam not verdi

Adayına tam not verdi
13.04.2009 11:32:00 2106 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Darende’ye bağlı Aşağıulupınar Beldesi’nde partisinin Belediye Başkan Adayı Bünyamin Erdoğan’ın seçim bürosunu da ziyaret etti. Bahçeli adaylarının beldesi için hazırladığı projelerin posterlerini inceleyip: “Türkiye’de basın dedikodu yazacağına, güzel çalışmaları olan başkan adaylarını yazsın” dedi.

Devlet Bahçeli A. Ulupınar’da partililerce coşkulu bir şekilde karşılandı. Kurban kesilerek karşılanan Bahçeli seçim bürosunu ziyaret ettiği adayları Bünyamin Erdoğan’dan beldenin sorunları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Erdoğan’ın broşür ve projelerini inceleyen Bahçeli: “Basın bunları neden görmüyor. Neden yazmıyorlar bu güzel projeleri. Türkiye’de basın dedikoduları yazacağına, güzel çalışmaları olan başkan adaylarını yazsın. Onların böylesine güzel projelerini tanıtsın ve başarılı insanların halkın yönetimine talip olduklarını dile getirsin” dedi.

Bünyamin Erdoğan’ı seçim sürecindeki hazırlıklarından dolayı tebrik eden Devlet Bahçeli: “Sanki bir beldeden değil, ilçeden hatta ilden belediye başkanlığına aday olmuşçasına güzel projeler hazırlamışsınız. Seçim büronuzda da görsel olarak halka bunları çok güzel anlatmışsınız. Adayken böylesi projelerle halkın önüne çıkmanız sizin seçildiğiniz takdirde çok başarılı olacağınızın kanıtıdır. Sizi tebrik ederim” dedi.

Bahçeli’nin seçim bürosunu ziyareti sırasında beldenin AK Parti’li Belediye Başkanı Sezai Gürbüz’de gelerek ‘hoşgeldiniz’ dedi. Nezaketinden dolayı Belediye Başkanına teşekkür eden Bahçeli ziyaretin ardından Malatya’ya doğru yola çıktı.


Anahtar Kelimeler: