MHP seçim bürosu açıldı

MHP seçim bürosu açıldı

MHP seçim bürosu açıldı
Gündem 11.03.2009 21:41:00 2926 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nden Darende belediye başkan adayı olan Cengiz Kocaman’ın seçim bürosu 24 Şubat 2009 günü açıldı.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan’ın “Sivas’ın doğusunda bunlar yoklar” sözüne atıfta bulunarak; “Darende, Sivas’ın doğusundaki ilk yerlerden birisidir, siz değerli vatandaşlarımız seçimlerde MHP’yi tercih ederek, bu zihniyeti yıkarak bir tokat gibi cevap vereceksiniz, ben bundan eminim” dedi.

Geçmiş hizmetlerin devamı

Bir önceki dönemde görev yapan merhum Sıtkı Özinal’ı rahmet andığını bildiren Ekici, yarım kalan hizmetlerin devamı için Darende’nin Cengiz Kocaman’ı seçeceğine inandığını bildirerek; “Bugün sizlerden aldığım elektrikle şu ifade edebilirim ki, 30 Mart’ta Cengiz kardeşimi belediye başkanı olarak göreceğimize ümidim tamdır. İnşallah buradaki gibi aynı coşkuyla sizlerle belediyeyi devralacağız” diye konuştu.

Modern ve çağdaş çözümler

MHP Belediye Başkan Adayı Cengiz Kocaman’da konuşmasında Darende için modern ve çağdaş çözümler üretmek üzere göreve talip olduğunu söyledi. Kocaman; “Hizmette emeği olmayanlar nefer olamaz, nefer olmayanların tesiri olmaz, bizler inşallah hizmet üreterek halkımızın neferi olacağız. Belediyeler hizmetleri yaparken hakkaniyetle dağıtmalı, hiçbir ayrım gözetmeden yerine getirmelidir. Biz ayrım yapmak, yandaşları kayırmak için değil, üretmek ve daha güzel bir Darende meydana getirmek için bu yarışta yerimizi aldık. Birlik, beraberlik, saygı ve sevgiyle hizmetleri ulaştıracağız. Darende’nin değişim ve gelişimi için hak ettiği noktaya ulaşması amacıyla devletimizin sunduğu imkânlarla yetinmeyip ilçemizin her türlü hizmetten gereği kadar yararlanmasını sağlayacağız” dedi.

Konuşmaların ardından belde belediye başkan adayları ve belediye meclis üyeleri tanıtıldı. Birlikte yapılan selamlamanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.


Anahtar Kelimeler: