Eşit ve adil hizmete devam

Eşit ve adil hizmete devam

Eşit ve adil hizmete devam
Gündem 11.03.2009 21:40:00 1416 0

Darende Belediye Başkanı ve Saadet Partisi’nden aday olan Memduh Önal, geçmiş dönemlerde Darende’ye kazandırdığı hizmetlerin daha fazlasını gelişim sağlayacak yeni projelerle gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Önal yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımızı yaparken ve projelerimizi uygularken mutlaka vatandaşlarımızla istişare ederek hayata geçireceğiz. Bazıları gibi laf üretmeyeceğiz iş üreteceğiz. Halkımızın her kesimine adil ve eşit olarak hizmet edeceğiz. Geçmiş dönemlerde verdiğimiz sözler ve uygulamalarımızda görüldüğü gibi bu dönem de çalışma şevkimizi arttırarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Hizmetlerde ayırım yapmadan, istişareye açık bir anlayışı öngöreceklerini ifade den Önal; “Biz işimize bakacağız başkalarının ne yaptığı bizi ilgilendirmez. Her geçen gün kimin Darende için ne ifade ettiği ortaya çıkıyor. Biz projelerimizi konuşacağız dedikodulara prim vermeyeceğiz. Küp içerisindekini dışına sızdır diyerek, neyi nasıl yapacağımızı halkımıza anlatacağız, popülist politika yapmayacağız” diye konuştu.

Ekip olarak popülizmden tamamen uzak olarak, modern bir şehir anlayışıyla, ben değil, biz anlayışını her safhada ön planda tutacaklarının altını çizen Memduh Önal konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Her insanımızın düşüncesi, teklifleri, istekleri ve önerileri istişare geleneğinden gelen bizim için çok kıymetlidir. Güçlü olmak birlik ve beraberlikten geçer. Belediyecilik sevgi işidir. Biz de bu göreve, Darende’mizin aşığı, halkımızın sevdalıları olarak yeniden talip olduk. Belediyecilik şehir ve medeniyet tasavvurunu taşıyarak belediyenin görev ve sorumluluk alanlarında uzman insanlarla şehre ve sakinlerine hizmet etmektir”


Anahtar Kelimeler: