Belediye yeni binaya taşındı

Belediye yeni binaya taşındı

Belediye yeni binaya taşındı
11.03.2009 21:36:00 1751 0

Darende Belediye Başkanı Memduh Önal, yeni binaya taşınma işleminin tamamlandığını ve tüm birimlerin bir arada ve daha düzenli olduğu yerde hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Memduh Önal yeni binada yaptığı açıklamada yıllardan beri hizmet verdikleri eski yerden birçok anıyla ayrıldıklarını ve yılların alışkanlığının ardından daha derli toplu olan hizmet binasında çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yenilemiş bir belediye

Eskiden hastane olarak kullanılan binada yaptıkları düzenleme ve tadilat çalışmalarının ardından birimleri de yeni malzemelerle tefriş ettiklerini ifade eden Önal; “Yeni yerimizde daha verimli ve güzel hizmetler vermeye devam edeceğiz. Bu binada şehri çok rahat bir şekilde seyretme imkânı da var, dolayısıyla ilçemizi, yapılanmaları, hareketlilikleri gözlemleyebileceğiz. Halka tepeden bakmak için değil, daha nezih bir ortamda verimli çalışmalarla kendini yenilemiş bir belediye olarak yolumuza devam etmek için buradayız” dedi.

Binada ilk katı vatandaşların yoğun olarak kullandığı su, emlak ve diğer ödeme işlemleri için düzenlediklerine dikkat çeken Başkan Önal, ikinci katı hesap işleri, üçüncü katı başkanlık makamı, son katı da yazı işleri birimlerine göre dizayn ettiklerini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: