Başkan Eser din görevlileri ile bir araya geldi

Başkan Eser din görevlileri ile bir araya geldi

Başkan Eser din görevlileri ile bir araya geldi
Gündem 24.04.2015 12:19:00 1237 0

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser Kutlu Doğum Haftası ve Regaip Kandili münasebetiyle Din Görevlileri ile Tiryandafil Otelde yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Eser ?Sizlerle bu güzel kandil gününde bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Göreve gelmeden öncede belirttiğimiz gibi camilerimizin, Kur?an kurslarımızın isteklerine yapılması gerekenlere belediye olarak yardımcı oluyoruz, bugün de bir araya geldik ve sizlerin bir problemi isteği varsa öğrenmek yardımcı olmak istiyoruz. Siz din görevlilerimiz birlik ve beraberlikte toplumda adeta yapı harcı görevini yürütmektedir. Birlik beraberliğimizin korunmasında sizlerin emeği yadsınamaz. Bu vesile ile hem Kutlu Doğum haftanızı hem de kandilinizi tebrik ediyorum, Darende Belediyesi olarak her zaman yanınızda hizmetinizde olacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum? dedi.

İlçe Müftüsü Ahmet Varol da konuşmasında belediye başkanına nazik davetinden dolayı teşekkür etti. Varol; ?Belediyemizin müftülük hizmetlerimizde sürekli desteklerini görüyoruz, ihtiyacımız olduğu her zaman bize destek olmaktadırlar, geçen yıl imzaladığımız bir protokol ile camii ve Kur?an kurslarımızın temizliği ve gerekli bakımları da belediyemiz tarafından yapılmaktadır. Ben Müftülüğümüz ve din görevlilerimiz adına Sayın Belediye Başkanımıza bize gösterdikleri ilgi ve sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu.

Din görevlileri ile sohbet eden Eser, camiler ve çevrelerinde gördükleri sorunlara dair bilgiler aldı.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3959


Anahtar Kelimeler: