Vefat eden hemşehrilerimiz

Vefat eden hemşehrilerimiz

Vefat eden hemşehrilerimiz
Vefatlar 5.02.2009 10:53:00 7569 0

Mustafa Tartar

Darende’nin Zaviye Mahallesi sakinlerinden Makbule, Kamile ve (ayakkabıcı) Etem Tartar’ın babaları Mustafa Tartar (95) vefat etmiştir.

Semiha Durukan

Darende Beyler ailesinden olup Adana`da ikamet eden merhum Hamza Durukan`ın hanımı, merhum İsmet ile (fırıncı) Rıfat Durukan’ın kardeşinin eşi, Mehmet ve Avukat Fatih Çoban`ın  kayınvalidesi, Yasemin, Serap ve Levent Durukan’ın annesi, Semiha Durukan (82) Adana’da vefat etmiştir.

Sebiha Özata

Darendeli Dabanıbüyük ailesinin kızı, Büyükkıdıklar ailesinden merhum Durmuş Özata`nın hanımı, Ekrem İnal, Mithat Geben, Dursun Büyükkıdık, Durmuş Erkan ile, Aytül, Ayşegül, Gülşah ve İkramiye Özata’nın kayınvalidesi, Abdullah Zaimoğlu`nun dünürü, Sivas eşrafından Kamuran Torungil’in ablası, Kadir, Bekir, Mukadder ve iş adamı Nadir Özata`nın annesi Sebiha Özata (88) rahatsızlığı sonucu Adana’da  vefat etmiştir.

Ali Katıtaş

Merhum H.Hurşit Katıtaş`ın oğlu, merhum Vali Kemal Katıtaş`ın ağabeyi, merhum Feyzi Atay`ın damadı, merhum İnam, Hasan, Hamit ve eğitimci Yusuf Atay`ın Eniştesi, Mehmet, Abdurrahman ve Şahin Katıtaş’ın amcasıoğlu, Fatma Katıtaş, Ahmet Yolaç, Mahmut Erbek, Akif Oral, Lütfi Karakaya ile Bekir Boynueğri’nin kayınbabası, Fatma Hanımefendinin eşi Ali Katıtaş (80) rahatsızlığı sonucu Adana`da vefat etmiştir.

Ayşe Fatma Serçe

Çukurkaya Köyünden olup Osmaniye’de ikamet eden (Külahçı) Hüseyin Serçe’nin eşi Ayşe Fatma Serçe vefat etmiştir.

Mehmet Ali Nur

Aşağıulupınar Beldesinden Osman ve Mehmet Nur’un kardeşi Mehmet Ali Nur (66) vefat etmiştir.

Osman Akdoğan

Yazıköy Köyünden H. Mehmet, Celal, H.Hüseyin ve Ali Akdoğan’ın babaları Ayşe Hanımın eşi Osman Akdoğan (74) vefat etmiştir.

Tansel Civanoğlu

Kılıçbağı Mahallesinden olup Kadirli’de ikamet eden M. Ali Civanoğlu’nun eşi, merhum İsmet Civanoğlu’nun annesi, Tansel Civanoğlu (80) vefat etmiştir.

Elif Deveci

Darende’nin Hacıderviş Mahallesinden, merhum Mehmet Deveci’nin eşi, Salman, Ş.Hamit, Gazi, Osman, Fadime ve Haney Deveci’nin anneleri, Davut Salbaş ve Hacı Gökenç’in kayınvalideleri, Elif Deveci (93) vefat etmiştir.

Hatice Özbey

Darende’nin Gökyar Mahallesinden Durmuş Ali Erol’un kızı, merhum Ali Özbey’in eşi, (Berber) Gazi Erol’un kardeşi, Şemsettin, Erdal, Dürdane, Mehmet, Hamit ve Ali’nin anneleri Hatice Özbey (69) vefat etmiştir.

Mehmet İşleyen

Yukarı Selimli Köyünden merhum Mehmet İşleyen’in oğlu, Mustafa, Ahmet, Mahmut, Emrah ve Ali’nin babaları Mehmet İşleyen (46) vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: