Yeni binaya taşınıyor

Yeni binaya taşınıyor

Yeni binaya taşınıyor
4.02.2009 19:00:00 1847 0

Darende Belediye Başkanı Memduh Önal onarım çalışmaları tamamlanmak üzere olan belediyenin yeni hizmet binasına çok kısa süre sonra taşınacaklarını söyledi.

Eski hastane binası olan yerin tahsisinin ardından bir dizi onarım çalışması yaptıklarını anlatan Önal, binada bazı tadilatlar yaparak hizmete hazır hale getirdiklerini belirtti. Bazı birimlerin yeni yerlerinde çalışmaya başladığına dikkat çeken Memduh Önal; ``Kısmet olursa Şubat ayı içerisinde yeni binamıza tamamen taşınmış olacağız. Vatandaşların en fazla uğradığı ödeme yaptığı birimlerimizi giriş katta topladık. Hesap İşleri, Fen İşleri, Yazı İşleri ve Başkanlık makamı için de katlarda gerekli düzenlemeler yapıldı. En üst katta da meclis toplantı salonu oluşturduk`` dedi.

Binayı yenilerken teknolojik ve donatılarında da bazı düzenlemelerde bulunduklarına dikkat çeken Başkan Önal; ``Eskiyen bilgisayar sistemleri yenilenirken, masalar, dolaplar ve bazı ihtiyaçlar da bu kapsamda giderilmiş oldu. Yaklaşık 50 Bin TL’lik bir yenileme ile yeni binamızda vatandaşımıza daha güzel hizmet vermeyi amaçlıyoruz`` diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: