Yenice´de coşkulu karşılama

Yenice`de coşkulu karşılama

Yenice´de coşkulu karşılama
Gündem 6.03.2014 11:33:00 4394 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser, seçim çalışmaları kapsamında Yavuzlar ve Şuğul köyleri ile Yenice beldesini ziyaret etti. Babasının 17 yıl muhtarlık 2 dönem de belediye başkanlığı yaptığı Yenice beldesinde coşkuyla karşılanan Eser`e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Eser gezisine Yavuzlar Köyü ile başladı. Yavuzlar Köyü`nde kahvaltılı bir program ile vatandaşlarla buluşan Eser burada yaptığı konuşmada seçimlerde AK Parti`ye destek olmalarını istedi.

Eser; "Kayısı yemek için kayısı ağacının dibine, elma yemek için elma ağacının dibine gidilir, çalının elma, kayısı vermeyeceğini çok iyi bilirsiniz. Sizin birlikteliğinizi hepimiz biliyoruz. Ülkemizin ne hale getirilmek istendiği hepimizin malumu, televizyonlardan izliyorsunuzdur. Başbakanımıza neler yapıldığını izliyorsunuzdur, ülkemizin Suriye, Mısır, Irak olmasını istemiyorsak bugün beraberliğimizi korumalıyız. Beraberliğimizi Yavuzlar`da da, Yenice`de de, Darende`de de Türkiye`de de korumalıyız. Bir oyla ne olacak demeyin herkese bu konuda önemli sorumluluklar düşüyor. Huzurumuzun, birliğimizin yürümesi için sizin desteğinize ihtiyaç var" dedi.

Seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyleyen Eser; "Sayın Başbakanımızın Darende`ye olan ilgisi hepimizin malumu, inşallah seçimi yüksek oy oranı ile kazanırsak sorunlarımızın çözümünde Başbakanın desteğini çok rahatlıkla isteyebiliriz" diye konuştu.

Şuğul Köyü`ne geçen ve çoğunluğu kadınlardan oluşan vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılanan Eser, daha önce yaptığı görevlerde çok sayıda insanın iş sahibi olmasına vesile olduğunu, bunlara yenilerini eklemek istediğini kaydetti.

Çocuk parkı isteyen kadınların taleplerini not alan Eser, köylerin alt yapı ihtiyaçlarının giderilmesini sağlamada öncelik sırasına göre hizmetleri yaparak, insanları mutlu etmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Yenice Beldesi`ndeki ziyaretine babası Mustafa Eser`in mezarını ziyaret ederek başlayan Eser, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisi ile karşılandı. Yenice Belediye Başkanı Ufuk Yücel ve çok sayıda vatandaş tarafından kurban kesilerek karşılanan Eser, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Belde meydanında vatandaşlara hitabeden Eser, Büyükşehir statüsü kazanan Malatya ile birlikte Darende`ye bağlı tüm yerleşim alanlarının mahalleye dönüştüğünü belirterek; "Büyükşehir olmakla inşallah daha güzel hizmetlere kavuşacağız" dedi.

"Geçmişte size hizmet ettim, bu defa daha çok hizmet etmek için yola çıktık" diyerek projelerini anlatan Eser, önceliklerinin istihdam ve göçün önlenmesi olduğunu dile getirdi. Eser konuşmasının devamında; "Sizi iş sahibi olarak, yüzünüzü mutlu görmek en büyük sevincimiz olacak. İşi olmayan, cebinde parası olmayan kişinin yüzü de gülmez, huzuru da olmaz inşallah bu sıkıntıları çözüme kavuşturacağız. Organize Sanayi Bölgemize fabrikaların kurulması, insanlarımızın iş sahibi olmasını temin edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Eser, beldedeki akrabaları ve yaşlılar ile Yenice Ortaokulu`nu da ziyaret ederek öğretmenlerle tanışıp bir süre konuştu. 

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=3052 


Anahtar Kelimeler: