Eser, köy ziyaretlerine başladı

Eser, köy ziyaretlerine başladı

Eser, köy ziyaretlerine başladı
Gündem 21.02.2014 09:58:00 5208 0

AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Eser seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine başladı.

Eser, Gökderen, Karabayır, Kaynak, Yenipınar, Çınar, Hisarkale, Hisarcık ve Yeşiltaş köylerini ziyaret etti.

Gökderen`de vatandaşlarla bir süre sohbet eden Eser, Büyükşehir yasası ile ilçeye bağlı tüm köylerin Darende`nin mahallesi olduğunu hatırlatarak; "Artık tüm hizmetlerinizi Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yapacağız" dedi.

Burada bir konuşma yapan Eser; "Biz sizden birisiyiz, sizin ızdıraplarınızı duyduk, yaşadık ve biliyoruz. Problemleri beraber çözüp, güzel günlere inşallah hep birlikte kavuşacağız" ifadelerini kullandı.

Köylerde coşkulu bir vatandaş toplulukları tarafından karşılanan Eser Yeşiltaş`ı ziyareti sırasında yaşlılığa bağlı hastalık nedeniyle dışarı çıkamayan Tevfik Gökçe`yi evinde muayene ederek, ilaçlar yazdı.

Yeşiltaş köyü meydanında vatandaşlara seslenen Eser; "Geçmişte yaptığım görevler nedeniyle sizlere hizmet etmenin memnuniyeti içerisindeyim. Bugün alnım ak bir şekilde sizlerin huzurundayım ve memleketimize daha çok hizmet vermek amacıyla göreve talip olduk. Kapım herkese açık olacak, en güzel hizmeti vermeye çalışacağız" diye konuştu.

İlçenin hizmetlerden en yüksek düzeyde yararlanması amacıyla vatandaşın hükümete olan güvenini sürdürüp, AK Parti`yi desteklemesini isteyen Eser; "Başbakanımıza diyebilmeliyiz ki, biz bu kadar oy çıkardık, biz bu hizmeti istiyoruz diyebilmeliyiz. Sayın Başbakanımız Darende`yi yakinen takip ediyor, buraya özel bir sevgi ve ilgi duyuyor. Çalışmalarımızı bizzat takip ediyor, önceki gün telefonla arayarak bizzat seçim süreci ve faaliyetlerimizle ilgili bilgi aldı. Bu ilgiye karşı hepimiz de gerekeni yapmalıyız. Oylarınızla AK Parti`yi desteklediğinizde Başbakanımız da doktoru size gönderdim biz mahcup etmediniz diyebilmeli" ifadelerini kullandı.  

Vatandaşlarla fotoğraf çektiren Eser, çocuklara da oyuncak ve çikolata dağıttı.

AK Parti Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili de Eser`e ziyaretleri sırasında eşlik etti.

Fotoğraflar için tıklayın 

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=2954 


Anahtar Kelimeler: