Bakan Yılmaz, 5 yakınını kazada kaybetti

Bakan Yılmaz, 5 yakınını kazada kaybetti

Bakan Yılmaz, 5 yakınını kazada kaybetti
Vefatlar 6.10.2013 15:34:00 10695 0

Düzce`de bindikleri ticari aracın TIR ile çarpışması sonucu yaşamını yitiren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`ın 5 akrabası, Sivas`ın Gürün İlçesi`nde toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Bakan Yılmaz, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı.

Yakınlarını ziyarete geldikleri Gürün`den İstanbul`a giden Hamit Çam (49) yönetimindeki 34 GF 4078 plakalı hafif ticari araç, Düzce`de TEM`in Kaynaşlı Mevkiinde karşı şeritten gelen Şevket Turnacı yönetimindeki 34 ER 496 TIR`la çarpıştı. Kazada sürücü ile Harun Çam (36), Zamir Çam (43), Mustafa Çam (41) ve Hamza Çam (43) öldü. Kazada ölen Hamza Çam`ın Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve merkez Valisi Adnan Yılmaz`ın teyzeleri Bağdat Çam`ın oğlu, diğerlerinin de Hamza Çam`ın amca çocukları olduğu belirlendi.

Kaza haberini alan Bakan Yılmaz Gürün İlçesi`ne bağlı Yazyurdu Köyü`ne geldi. Cenaze törenine Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da katıldı. Yılmaz kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Köy camisinde öğleyin cenaze namazları kılındı.

Cenazeye Milletvekilleri, Sivas, Malatya ve Kayseri valileri, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı İsa Özkan, Hulûsi Efendi Vakfı Genel Müdürü Resul Kesenceli ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Anahtar Kelimeler: