Kaşdaş, iç tasarım sektörüne girdi

Kaşdaş, iç tasarım sektörüne girdi

Kaşdaş, iç tasarım sektörüne girdi
Hemşehriler 6.10.2013 15:33:00 11886 0

Sivas’ta inşaat malzemeleri, boya ve hırdavat satışı yapan Müslüm Kaşdaş’ın çocukları dekorasyon ve iç mimarlık sektörüne girdi.

Darende’nin Hacılar Mahallesinde 1951 yılında dünyaya gelen Müslüm Kaşdaş, 1966 yılında Sivs’a giderek Darende Pazarı’nda bir süre çalıştı. Ticari deneyimlerini burada kazanan Kaşdaş 1973 yılında inşaat malzemeleri, boya ve hırdavat ürünlerini sattığı kendi işyerini açtı.

Kaşdaş oğulları Fatih ve Hakan’ın yetişmesiyle işlerini çocuklarına devredip, tecrübelerini onlarla paylaştı. Hakan Kaşdaş’ın Cumhuriyet Üniversitesi İnşaat Mühendisliği İç Mimarlık bölümünden mezun olmasının ardından ise Kaşdaş ailesi sektörlerine yakın olan bir alan olan dekorasyon ve iç mimarlık işine başladı. Anahtar teslimi proje uyguladıklarını söyleyen Hakan Kaşdaş, ithal duvar kağıtları, taş görünümlü duvar panelleri gibi farklı ürünleri Sivas’ta uygulama başarısını gösterdi. Patenti kendilerine ait mobilya ve tasarımları bulunan Kaşdaş, sektörlerine yönelik hizmet almak isteyenleri Kepçeli mevkiindeki showroomlarına beklediklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler: