Kurban etiyle sevindirildiler

Kurban etiyle sevindirildiler

Kurban etiyle sevindirildiler
Gündem 17.01.2009 18:44:00 1249 0

Hulûsi Efendi Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi beşbin sekizyüz aileye bayram vesilesiyle kurban eti dağıtılarak yardım yapıldı. Hulûsi Efendi Vakfı Müdürü Resul Kesenceli, yaptığı açıklamada Kurban Bayramı münasebetiyle bu yıl, Türkiye’deki 38 il ve ilçe merkezinde vakıf gönüllerinin destekleri ile ihtiyaç sahibi beşbin sekizyüz aileye kurban eti ulaştırıldığını kaydetti.

Resul Kesenceli açıklamasının devamında, vakfa yapılan kurban bağışlarının yerlerine ulaşması amacıyla gerçekleştirdikleri çalışma ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine kurban hisselerinin dağıtıldığını bildirdi.

38 il ve ilçede dağıtıldı

Ülke genelinde gerçekleştirdikleri kültürel ve sosyal yardım faaliyetlerini vakıf olarak Kurban Bayramında da sürdürdüklerine değinen Kesenceli; “Bu yıl, 38 il ve ilçe merkezinde vakıf gönüllülerinin destekleri ile beşbin sekizyüz aileye kurban eti dağıtılmıştır. İhtiyaç sahibi ailelerin bayramlarını kutlamak ve kurban bayramının bereketi ile evlerine et ulaştırmak amacıyla gerçekleştirilen bu yardımlar ile aileler sevindirilmiş, vakfımıza yapılan yardımlar amacına uygun bir şekilde, gerçek mağdur ve fakir ailelere ulaştırılmıştır” dedi.

Sevinçlere ortak olundu

Kesenceli, vakfa kurban bağışında bulunan ailelerin kurbanlarının hijyenik ortamlarda kesimleri yapılarak, 5’er kg. halinde paketlenip ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar götürüldüğünü belirtti. Zor şartlarda bulunan insanlara vakıf adına kurban eti dağıtılarak sevinçlerine ortak olunduğunu ifade eden Kesenceli açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Bu güzel hizmetlerin gerçekleşmesinde katkıları bulunan kıymetli bağışçılarımızın kurbanlarının makbuliyetini niyaz eder, insanlığın ve bütün İslam Âleminin idrak ettiğimiz Kurban Bayramını kutlar, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederiz”


Anahtar Kelimeler: