Üniformasıyla ziyaret etti

Üniformasıyla ziyaret etti

Üniformasıyla ziyaret etti
Gündem 17.01.2009 18:15:00 2659 0

Ankara’da ticaret yapan hemşehrimiz Osman Parlak’ın İzmir’de havacı Asteğmen olarak vatani görevini yapan oğlu Hulusi Parlak, Kurban Bayramı iznini memlekette geçirirken üniformasını giyerek ziyaretlerde bulundu.

Ankara Gazi Üniversitesi’nde Eczacılık eğitimi aldıktan sonra vatani görevini yapmaya başlayan Hulûsi Parlak Kurban Bayramını ailesiyle birlikte Darende ve Aşağıulupınar’da geçirdi. Osman Parlak İzmir Çiğli’deki 2. Anajet Üssü’nde Asteğmen olarak vatani görevini yapan oğluyla birlikte bayramı memlekette geçirmenin sevincini yaşadıklarını bildirdi. Eşi, oğulları, Mustafa, Ömer, Hulûsi ve torunlarıyla bayramı Darende’de geçiren Osman Parlak bayramda iki sevinci birlikte yaşadıklarını kaydederek; “Bayramları mümkün olduğunca Darende’de geçirmeye çalışıyoruz. Tatil dolayısıyla bütün aile Darende’ye geldik ve burada büyüklerimizi ziyaret ettik. Bayramı burada geçirmek çok güzel. Bu bayram iki güzelliği ve sevinci bir arada yaşadık. Bayrama kavuşma, büyüklerimizi, sevdiğimiz dostları görme ve onlarla beraber olmanın sevincinin yanı sıra vatani görevini yapan oğlumun da gelmesi bizleri çok mutlu etti” dedi.

Arkadaşları ve dostlarının ricası üzerine üniformasını giyerek bazı yakınlarını ziyaret edip onlara sürpriz yaparak hatıra fotoğrafı çektiren Hulûsi Parlak, Darende’de ailesiyle bayram geçirmenin mutluluğunu yaşadı.


Anahtar Kelimeler: