Kaymakamdan Tapu´ya teşekkür

Kaymakamdan Tapu`ya teşekkür

Kaymakamdan Tapu´ya teşekkür
Gündem 11.12.2012 11:08:00 1534 0

Darende Tapu Müdürlüğü personeli Kaymakam Mehmet Aktaş tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Türkiye genelinde uygulanmaya konulan TAKBİS’e kısa zamanda çok sayıda veri girişi yaptıklarından dolayı Tapu Müdür Vekili Kemal Altıntop, memurlar Mustafa Sarıkaya ve Emin Karnas’a Kaymakam Mehmet Aktaş tarafından başarı belgesi verildi.

Kaymakamlık Makamında yapılan ödüllendirme töreninde konuşan Kaymakam Aktaş şunları söyledi; “Vatandaşlarımızın tapu ile ilgili işlemlerini en kısa ve seri bir şekilde yerine getirilmesi amacıyla ülkemiz genelinde TAKBİS projesi başlatılmıştır. Bu projenin başarısı ebetteki en kısa zamanda veri girişi ile mümkündür.  İlçemiz Tapu Müdürlüğü personelinin bu konudaki gayretleri takdire şayandır. Bu sebeple Tapu Müdürlüğü personelini yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

TAKBİS projesinin Darende’de hizmete geçmesiyle birlikte şimdiye kadar 98 bin adet veri girişinin yapıldığı öğrenildi.  Hükümet binasında hizmet veren Darende Tapu Müdürlüğü 2011 yılında yapılan tadilat ile salon sistemi ve çalışmalarını kamera sistemi ile kayıt altına alan kurumların başında geliyor.


Anahtar Kelimeler: