´"Güçlü alt yapı sağlam hizmet´"

`"Güçlü alt yapı sağlam hizmet`"

´
Gündem 11.07.2012 16:23:00 1548 0

Darende Kaymakamlığı, hizmetlerin daha koordineli ve düzenli gerçekleşmesini sağlamak için araçlarından bazılarını yenilerken, araç parkına yeni iş makineleri de ekledi.

Kaymakam Mehmet Aktaş, Kaymakamlık, Köylere Hizmet Götürme Birliği ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın hizmetlerinde kullanılmak üzere, kepçe, kamyon, kamyonet, minibüs ve binek tipi araçlar aldıklarını bildirdi.

Mehmet Aktaş, büyük çoğunluğu bağış yoluyla olmak üzere yaklaşık 200 bin lira civarındaki bir bütçe ile yeni bazı araçların alımının yanı sıra birkaçının da yenilendiğini belirtti.

Verimli hizmet güçlü altyapı

Kaymakam Aktaş; “Yürüttüğümüz hizmetleri daha elverişli hale getirmek için araç parkımızda bir dizi düzenleme yaptık. İlçemizdeki müteahhitlerin bağışları ile oluşturduğumuz bütçe sayesinde araçlarımızı yeniledik. İşlevsel olmayan bazı araçlarımızı sattık, onlarına yerlerine yenilerini aldık. Çalışmalarımızı yürütürken oldukça faydalandığımız araçlarımız büyük ölçüde yenilendi. Gerek alt yapı çalışmaları gerekse de lojistik anlamda çalışmalarımızda yeni araçlarımızla vatandaşlarımıza daha güzel ve verimli hizmetler üreteceğiz” dedi.

Kaymakam Mehmet Aktaş, ‘hayırlı olsun’ dileğiyle kurdeleyi keserek, araçları hizmete soktu. İş makinesini inceleyen Kaymakam araca binerek, kullanımı hakkında bilgi edindi. Araçların hizmete sokulduğu törene İlçe Özel İdare Müdürü Savaş Kazancıoğlu ile diğer bazı daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: