Müşterilerimizin her zaman yanındayız

Müşterilerimizin her zaman yanındayız

Müşterilerimizin her zaman yanındayız
Gündem 22.11.2008 15:54:00 3106 0

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emin Çubukçu Darende’ye yaptığı ziyarette doğal ve tarihi güzellikleri gezerken büyük bir huzur duyduğunu ve ekonomiden kısmen uzak, ruhlarını rahatlatan bir gezi yaptıklarını söyledi.

Emin Çubukçu, Ziraat Bankası Elazığ Bölge Başkanı İbrahim Enver Yumuk ve Operasyon Bölüm Müdürü Hamza Ballı ile Darende’de incelemelerde bulundu. Şubelerindeki görevlilerle görüşen Çubukçu, müşteri ziyaretlerinde de bulundu.

Müşterilerimizin yanındayız

Darende Haber’e açıklamalarda bulunan Emin Çubukçu, dünya genelindeki krize bağlı olarak müşterilerine daha yakın ve yanlarında olduklarını söyledi. Çubukçu açıklamasını şu şekilde sürdürdü; "Ziraat Bankası olarak müşterilerimizin bu korkulan krizi en az zararla veya zararsız atlatmaları konusunda her zaman yanlarında olacağız. Bu anlamda bankamızın durumu çok iyidir. Kredilerimizle ilgili ve diğer icraatlarımızla ilgili bütün müşterilerimizin her zaman yanındayız. Şu anda daha yakın olarak onların yanında olacağız" dedi.

Darendeliler sahip çıkmalı

Darende’de de hizmetlerine devam ettiklerini söyleyen Çubukçu; "Buradaki esnaflar, vatandaşlarımız şubemizin her türlü hizmetinden faydalanmalıdır. Sirkülâsyonun artması ve bankanın buradaki potansiyelden tam olarak faydalanabilmesi için vatandaşların mevduatlarını ve para akışlarını bankamız aracılığıyla yapmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Dünya çapında bir yer

1992 yılında müfettiş iken Darende’de bir süre bulunduğunu kaydeden Emin Çubukçu; konuşmasını şu şekilde sürdürdü; "Darende’yi o zaman gezme, tanıma imkânını bulmuştum. Ama aradan geçen yıllar Darende’yi çok değiştirmiş ve güzelleştirmiş. Güzellikler tarih ve doğayla birleşerek insanların hizmetine sunulmuş ve bu anlamda Darende dünya çapında sayılı yerlerden birisi olmuş. Böyle bir yere Darendelilerin de sahip çıkması gerektiği inancındayım. Burada ekonomiden uzak, doğal ve tarihi güzelliklerimizin yanı sıra kültürel zenginliklerimizi görme fırsatı bulduk. Çok huzur duydum ve ruhumuzu rahatlatan bir gezi yaptık."

Koleksiyon dikkatlerini çekti

Darendelilerin bulundukları yerlerde ticarete yön veren ve farklı bir ticari zekaya sahip olduklarını ifade eden Emin Çubukçu ve beraberindeki heyet, Somuncu Baba Külliyesi, Tohma Kanyonu, Hasan Gazi Şehitler anıtını gezerek Darende Tanıtım Merkezinde incelemelerde bulundu.

Hulûsi Efendi Vakfı’nın yaptığı hizmetlerle Darende’ye çok büyük anlam kattığını ifade eden Çubukçu ve beraberindekiler tanıtım merkezindeki tarihi paraların yer aldığı koleksiyonunu dikkatle inceleyerek çok az kişide bulunan demir ve kâğıt paraların özenle saklandığını bildirdi.


Anahtar Kelimeler: