Kaykaç, Selendi´de göreve başladı

Kaykaç, Selendi`de göreve başladı

Kaykaç, Selendi´de göreve başladı
Gündem 10.11.2011 15:06:00 3848 0

Darendeli mülki idare amirleri arasına Manisa`nın Selendi ilçesine vekaleten atanan hemşehrimiz Eyüp Kaykaç da dahil oldu.

Beypazarı Kaymakamı olarak görev yapan Yeniköylü Mustafa Kaya`dan sonra aynı köyden Eyüp Kaykaç da 9 Kasım`daki atamayla kaymakamlık yapmaya başladı.

Manisa merkeze en uzak ilçelerden biri olan Selendi ilçesine atanan Eyüp Kaykaç, Selendi ilçesinin büyüyüp gelişmesi için çalışacağını belirterek, "Selendi küçük ve şirin bir ilçe. Burada bulunmaktan son derece memnunum. İlçenin, halkın sorunlarını, ihtiyaçlarını tespit ederek biran önce gidermeye çalışacağız. Halkımızın refah seviyesini arttırmak, ilçenin gelir düzeyini yükseltmek için gayret göstereceğiz" dedi.

Vergi müfettişliği ile başladı

1987 yılında Darende`ye bağlı Yeniköy Köyünde doğdu. Halen köyde ikamet eden Seyit Hamit Kaykaç`ın oğlu olan Eyüp Kaykaç, ilköğrenimini Balıkesir, orta ve lise öğrenimini İstanbul`da tamamladı. Dumlupınar Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2010 yılında mezun olan Kaykaç, Maliye Bakanlığı`nda Vergi Müfettişi olarak göreve başladı. 2011 yılı Ocak ayında kaymakam adaylığını Mersin’de yapan Edirne Uzunköprü`de stajyerlğini tamamlayan Eyüp Kaykaç, vekaleten Selendi ilçesine tayin edildi. Kaykaç, iyi derecede İngilizce biliyor.

 


Anahtar Kelimeler: