Tunç hem teşekkür hem de sitem etti

Tunç hem teşekkür hem de sitem etti

Tunç hem teşekkür hem de sitem etti
Gündem 9.06.2011 17:45:00 2271 0

MHP`nin 1. sıra adayı olan ve seçilemeyen Prof.Dr. Hasan Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, parti teşkilatındaki "bazı kişilere" sitem etti. "Teşkilat bünyesine sinmiş, sureti haktan görünen hain ve münafıkları da Allah`a havale ediyorum" diyen Tunç, tüm Malatyalılara teşekkür etti.

Tunç, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "12 Haziran 2011 Milletvekili seçimi propaganda çalışmalarım süresince şahsıma gösterdiğiniz yakın ilgi ve teveccühe teşekkür ederim. Çok güzel anılar ve unutulmayacak güzelliklerle dolu günleri sizlerle yaşadım. Birlikte güldük, birlikte koştuk, kol kola tüm gücümüzle çalıştık. Sonuç ne olursa olsun, sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyet benim için en büyük ödüldür. ALLAH emeği geçen herkesten razı olsun.

Teşkilat bünyesinde, özellikle samimi çalışan ve her tür fedakârlığı göstermiş olan Ayşe Ablamın gönüldaşları kadın kolları başta olmak üzere, tüm ülküdaşlarıma, o gönül erleri ve dava arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunar ve hepsinden ALLAH rızası için helallik arzederim. Bana haklarını helal etsinler…

Teşkilat bünyesine sinmiş sureti haktan görünen hain ve münafıkları da ALLAH’a havale ediyorum. ALLAH onları afetsin…

Malatya’mız her şeyin en güzeline layıktır. Umarım seçilen vekiller layığı ile hizmet ederler. Milliyetçi harekete oy vermiş olan veya olmayan tüm hemşerilerime teşekkür ederim. ALLAH hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Saygılarımla…"

 

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞINDAKİ BÜYÜK COŞKU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Darende’de seçim irtibat bürosu açtı. Açılışa katılan MHP Malatya birinci sıra adayı Hasan Tunç, hemşehrilerimizce coşkuyla karşılandı.

Konvoyla şehir turu atan MHP’liler daha sonra açılışın yapılacağı büro önünde toplandı. 

Hemşehrileri Hasan Tunç’un Malatya birinci sıra adayı olmasının tüm Darende’de büyük bir memnuniyet ve heyecan uyandırdığını bildiren MHP Darende ilçe başkanı İbrahim Ateş açılışta yaptığı konuşmada; “İnşallah 12 Haziran günü TBMM’de Darende’mizi temsil edecek Hasan Tunç ve diğer adayların sizlerin desteğiyle seçildiğini görmek ilçemizin yıllardır vekilsiz kalma hasretine son verecektir” dedi.

Hazeynce mesaj verdi

Darende’nin yöresel konuşma dili Hazeynceyle vatandaşlara seslenen MHP İl Başkanı Arif Yıldız; “Darendeliler arif olun, Hasan kardeşinizi destekleyin. Destekleyin ki, Darende, Malatya ve Türkiye cortlaşmasın” ifadelerini kullandı.

Malatya’ya bakan isteği

Muhtemel MHP iktidarında en azından Malatya’dan bir bakan olmasını istediklerini dile getiren Arif Yıldız; “Bakanlık yapabilecek kapasitede dürüst kişilikli sizlerden biri olan Hasan Tunç hocamız birinci sıra adayımızdır. Biz başkaları gibi davranmadık, Darende hiçe sayıldı, Malatya’nın fikri hiçe sayıldı, inşallah bunun hesabı 12 Haziran’da seçim sandıklarında sorulacaktır” şeklinde konuştu.

Darende’nin kaderi de belirlenecek

Milletvekili adayı Saime Palancıoğlu da konuşmasında; “Bu seçim Türkiye’nin kaderini nasıl belirleyecekse sizler de Darende’nin kaderini belirleyeceksiniz, adayınız Hasan Tunç Beye sahip çıkmak zorundasınız” dedi.

İnanç turizminin geliştirilmesi için herkesin üzerine vazife düştüğünü kaydeden Palancıoğlu; “Darende’nin kalkınması için herkes seferber olmalı ve yapılan güzel hizmetlere katkı sunmalı destek vermelidir. Sandıkta destek verirseniz, MHP hizmetin nasıl yapılacağını ve Darende’ye gereken önemin nasıl verileceğini gösterecektir” diye konuştu.

Hemşehrilerimizin coşkulu alkış ve tezahüratları ile kürsüye gelen Prof. Dr. Hasan Tunç ise bulunduğu görevlerde insanlara, Malatya’ya ve Darende’ye bir şeyler yapabilmek için sürekli çırpındığını bildirdi.

Hizmet etme şansını tanıyın

Hasan Tunç; “Sizlerden biri, sizlerin evladı, ağabeyi ve kardeşiyim. Allah nasip etti değişik yerlerde çeşitli görevlerde bulunduk. Bulunduğumuz her yerde Darende’mizin Malatya’mızın sorunlarını çözmek hemşehrilerimize, insanımıza hizmet edebilmek, Darende’ye bir şeyler yapabilmek adına sürekli çırpındık. Bundan sonra da sizleri temsil noktasında memleketimize, insanımıza hizmet etme şansını tanırsanız o sıfatla hizmetkarınız olmaktan da büyük gurur duyacağım. Güzel Darende’miz öncelikle olmak üzere sorunlarını, sizlerle birlikte buradaki kamuoyu önderleri ile el ele vererek çözmeye and içtik” dedi.

Parti gözetmeksizin destek

Darende’den vekil çıkarabilme düşüncesinin gerçekleşebileceği bir noktada bulunduğuna işaret eden Tunç sözlerini; “Malum 12 Haziran sonrasında sizin Allah rızası için elinizi vicdanınıza koyarak bu kardeşinizi bu evladınızı her hangi bir siyasi parti gözetmeden çünkü ben MHP’nin bir adayı olmaktan çok Darende’nin, Darendelilerin yani Hazeynlerin adayı olarak huzurlarınızdayım” şeklinde sürdürdü.

Yapılan duanın ardından kurdela kesilerek seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Burada tebrikleri kabul eden Hasan Tunç ve diğer adaylar daha sonra Aşağıulupınar Beldesine geçti. Hasan Tunç doğum yeri olan Aşağıulupınar’da çok sayıda vatandaşa yemek ikramında bulunuldu.

 

      Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=405


Anahtar Kelimeler: