PTT vatandaşı mağdur ediyor

PTT vatandaşı mağdur ediyor

PTT vatandaşı mağdur ediyor
Gündem 3.09.2008 13:14:00 1882 0

PTT’nin onarımı gecikti, vatandaş mağdur

Darende PTT Müdürlüğünün 18 Mart 2008 günü başlayan onarım işi, tanınan sürede tamamlanamayınca, kurumun belediye binasındaki odalarda geçici hizmet vermesi vatandaşları mağdur etti.

Edinilen bilgilere göre 91 iş gününde tamamlanma şartıyla 177 bin YTL’ye ihale edilen ve onarım çalışmaları başlatılan PTT binası inşaatın başlamasından itibaren altıncı aya girilmesine rağmen tamamlanamadı. Müteahhidinin bir süre çalışmaları durdurduğu öğrenilirken, yeniden hareketlenme görülen inşaatta büyük ölçüde bitirilen çalışmaların tamamlanması için neyin beklendiği kamuoyunda merak konusu oldu.

Kuyruklar uzayıp gidiyor

Kurumun tadilat nedeniyle geçici süre belediye binasında hizmet vermesi ise, yetersiz gelen alanı ve kendi binasında olmayışından kaynaklanan sorunlar nedeniyle vatandaşları mağdur ediyor. Birçok hizmetin bir odada veriliyor olması nedeniyle büyük sıkışıklık yaşanırken, kuyruklar uzayıp, bekleme süresi arttıkça vatandaşların sabrı taşıp, sinirleri de geriliyor. Durumdan şikâyetçi olan Mehmet Veske isimli bir vatandaş; “Bu işe kim el atacaksa atsın, 6 ay oldu küçücük bir binanın onarımı tamamlanamadı. Burada dar bir alanda hizmet verilmeye çalışılıyor. Görevliler ellerinden geleni yapsa da sıra bekleme süresi git gide uzuyor. Sıcak yaz gününde bir sürü vaktimiz burada gidiyor. PTT binasının bir an önce bitirilerek hizmete geçmesini istiyoruz” dediler.


Anahtar Kelimeler: