Babaocağında coşkuyla karşılandı

Babaocağında coşkuyla karşılandı

Babaocağında coşkuyla karşılandı
Gündem 14.04.2011 19:03:00 3358 0

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, babaocağı Darende’de coşkuyla karşılandı. Ankara’dan gelirken Darende’de karşılanan Tunç, “Her şeyden önce MHP’nin Malatya Milletvekili Adayı sıfatıyla kendi memleketim olan Darende’ye gelmekten dolayı, hemşehrilerimle buluşmanın sevinç ve mutluluğunu büyük bir heyecan içerisinde yaşıyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Ateş, partililer ve çok sayıda Darendelinin karşıladığı Hasan Tunç, ilçe merkezinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. MHP ilçe başkanlığında bir açıklama yapan Tunç, “Ben bu toprakların çocuğuyum. Bu topraklara, insanlarımıza hizmet etmek, vatandaşlarımızın bir kardeşi, ağabeyi, evladı gibi gördüğü için buradayım” diye konuştu.

 

Herkesten destek bekliyor

Allah’ın izni Darendeli ve Malatyalı hemşehrilerinin destekleriyle öncelikle MHP’yi Malatya’da birinci parti yapmayı amaçladıklarını kaydeden Hasan Tunç sözlerini; “Bütün arkadaşlarımızla birlikte Malatya’nın birer temsilcisi, yasama organındaki birer uçbeyi gibi onları temsil edebilecek insanlar olmayı arzu ediyor, bu şevk ve o azimle burada bulunuyoruz. Amacımız hep daha ileriye gitmek, insanlarımızın daha müreffeh, onurlu bir yaşam sürmesini sağlamaktır” şeklinde sürdürdü.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, milletvekili adayları Saime Palancıoğlu ve Ubeyt Akçin’le Darende’nin AK Partili Belediye Başkanı İsa Özkan’a makamında bir nezaket ziyaretinde bulunan Prof. Dr. Hasan Tunç, parti veya herhangi bir ayrım yapmaksızın herkesin emrinde olduğunu dile getirdi.

 

Vakıftaki ziyaret

Tunç ve beraberindekiler daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı H. Hamidettin Ateş’le görüştü. Vakıf merkezindeki görüşmede Hasan Tunç, Darende’nin Malatya’daki tek milletvekili adayı olduğu için sorumluluğunun çok olduğunu ve herkesten destek beklediğini dile getirdi. Vakfın çalışmalarını takdirle izlediğine işaret eden Tunç; “Sizlerin örnek çalışmalarına bir nebze de olsa katkı sunmak bizim için bir şereftir. Memleketimizi her konuda en iyi şekilde temsil ediyor, insanlığa örnek hizmetler sunuyorsunuz. Her zaman emrindeyiz, dualarınızı bekliyoruz” dedi.

H. Hamidettin Ateş de ziyaretten ve Malatya’da Darendeli bir milletvekili adayı olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başarı diledi.

Ülkü Ocağını da ziyaret eden Hasan Tunç daha sonra babaocağı olan Aşağıulupınar Beldesine geçerek akrabaları ile kucaklaşıp yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

 http://www.darendehaber.com/gallery_photo.php?pg_id=294

 


Anahtar Kelimeler: