Onları da Hakk´a uğurladık

Onları da Hakk`a uğurladık

Onları da Hakk´a uğurladık
Vefatlar 6.11.2010 17:36:00 9937 0

Fatma Doğan

Yeniköy Köyünden merhum Ali Doğan’ın eşi, Yeniköylüler Otomotiv’in sahiplerinden Celal ile Hasan ve merhum Cemal Doğan’ın anneleri Fatma Doğan (80) vefat etmiştir.

 

Mustafa Özinal

Darende’nin Baytarbağı Mahallesi sakinlerinden merhum Bekir Özinal’ın oğlu, merhum eski  Darende Belediye Başkanı Sıtkı Özinal ile, Süleyman, Fatih ve Sırrı Özinal’ın amcaları, Nuri, Erol, Mustafa, Fuzuli Özinal’ın dedeleri, Hamit İnal ile Fatma ve Saliha Özinal hanımefendilerin kayınbabası, Mehmet Özinal’ın kardeşi. Duran ve Hacı Mehmet ile Adıgüzel Özinal’ın babası, Merhume Ayşe Fatma Özinal hanımfendinin eşi Mustafa Özinal (90) vefat etmiştir.

 

Fatma Bayram

Darende’nin Ilıca Kasabası sakinlerinden merhum Mehmet Işık ile Fatma hanımefendinin kızı, Fadime, Zeliha, Nursima Bayram ile Bayram Şentürk, Bayram Akdemir ve Bayram Karadağ’ın kayınvalidesi, Mehmet ve Gazi Işık ile Zeynep Vergili ve Hatun Karadağ’ın kardeşi, Şaziye, Zeliha, Behiye Hanımefendiler ile, Hamit, Murat, Hasan ve Mehmet Bayram’ın anneleri, Ilıca Belediye Başkanı Hasan Bayram’ın eşi, Fatma Bayram (68) vefat etmiştir.

 

Ömer Çetin

Yavuzlar Köyünden, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet İnci’nin dayısı, Mehmet, H. Hasan. H. Mehmet, Yusuf, İsmail ve Medişeyh Cami İmamı İbrahim Çetin’in babaları Ömer Çetin (96) vefat etmiştir.

 

Nazmiye Söylemez

Darende’nin Hacılar Sıragoz Mahallesinden Yusuf Söylemez ile Hacı, Hamit, Dr. Mehmet ve Dr. Ahmet Söylemez ile Enbiye, Ayşe ve Saliha Akgül hanımefendi ile Muharrem Söylemez’in amcası kızı. Mustafa Çadırcı’nın kayınvalidesi Zehra Çadırcı hanımefendinin annesi, Nazmiye Söylemez (67) Sivas’ta vefat etmiştir.

 

Selma Toprak

Darende’nin İbrahimpaşa Mahallesinden merhum Polis Mehmet Güçlü ile Ayşe Güçlü Hanımefendinin kızı, merhum Tüfekçi Kadir’in oğlu Mehmet Toprak ile Ayşe hanımın gelinleri, iş adamı Yusuf Toprak’ın yengesi, Yusuf ve İsmail Güçlü ile Leyla Yalçın’ın kardeşi Yasin Efe’nin kayınvalidesi, Seda, Şule ve Dr. Şeyda Toprak hanımefendilerin anneleri, Kadir Toprak’ın eşi Selma Toprak (41) vefat etmiştir.

Taziye için eşi Kadir Toprak Tel: 0533 616 99 24

 

Zülfü Önerdir

Darende sanayi esnaflarından Metin Önerdir`in kardeşi Zülfü Önerdir (40) geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

 

Faruk Aydemir

Darende’nin Gökyar Mahallesinden Mehmet Aydemir ile Zühal hanımefendinin oğlu, Hamza, Ruhi, Ömer, İbrahim, Hüseyin ve Mehmet Aydemir’in amca çocukları, Ali, Dürdane, Hayrettin, Harun ve İsmail Aydemir’in kardeşleri Faruk Aydemir (24) geçirdiği trafik kazası sonucu vefat etmiştir.

Taziye için kardeşi İsmail Tel: 0532 212 57 82

 

Şemsettin Vergili

Darende’nin Ilıca Beldesi sakinlerinden Bayram Vergili ile Döne hanımefendinin oğlu, Merhume Zöhre Vergili ile Habibe ve Zafer Vergili’nin kardeşi, Şemsettin Vergili (30) vefat etmiştir.

 

Bekir Çalışkan

Darende’nin Gökyar Mahallesinden merhum Hüseyin Çalışkanın oğlu, Emekli Hakim Abdullah Çalışkan ile Halime Karnes hanımefendinin ağabeyi. Eczacı Mete-Eczacı Mustafa ve Opr.Dr.Hüseyin Çalışkanın amcası. Süleyman, Mehmet, Ahmet, Hatice, Fadime ve Eczacı İsmail Çalışkanın babası, Ayşe Çalışkan Hanımefendinin eşi iş adamı Bekir Çalışkan (84) Adana`da vefat etmiştir.

Taziye için oğlu İsmail Tel: 0544 435 82 28

 

Horozoğlu İlhan Toktaş

Darende’nin Nadir Mahallesi sakinlerinden merhum Hacı Ahmet Toktaş’ın oğlu, Nihat ve Mehmet Toktaş’ın amcası, merhum Ali Rıza Toktaş ile Osman Toktaş’ın kardeşi. Ahmet, Pehlül, Abdurrahman ve Mustafa Toktaş’ın babası, Meliha Toktaş hanımefendinin eşi Darende Belediyesinden emekli İlhan Toktaş (Horozoğlu İlhan) vefat etmiştir.

 

H. Mehmet Akdağ

Darende’nin Mehmetpaşa Mahallesinden merhum Hayrullah Akdağ’ın oğlu, merhum Mehmet Ali Akdağ ile Zahit Akdağ’ın kardeşi, Zafer, Yusuf, Yurdagül ve Emine ile Ekrem Akdağ’ın babası, Hava Akdağ hanımefendinin eşi H. Mehmet Akdağ (80) Kadirli’de vefat etmiştir.

Taziye için oğlu Ekrem Tel; 0544 897 13 37

 

Ali Aksan

Darende`nin Beybağı Mahallesinden `Ağaoğulları` ailesinden Hoca Dursun`un yeğeni, Kamil Aksan`ın ağabeyi, Mehmet Ali, İlhan, Emine Yıldırım, Hayriye Kardeş ve Nermin Kardeş`in babaları Ali Aksan (80) Adana`da vefat etmiştir.

Taziye için İlhan Aksan 05322153807

 

Mevlüt Dalkıran

Darende’nin Sayfiye Mahallesinden merhum Mehmet Dalkıran ile Zeliha Dalkıran hanımefendinin oğlu, Şengül Önal ile Kifayet Taşkaya ve Saadet Kartal ve Sıdıka Kardeş’in ağabeyi, Şükran, Sıdıka, Ayşe ve Ali Dalkıran’ın babası, Halime Dalkıran Hanımefendinin eşi Mevlüt Dalkıran (82) Adana’da vefat etmiştir.

Taziye için oğlunun Tel: 0536 397 74 72

 

Hamit Bayhan

Darende’nin Hacılar Sıragoz Mahallesinden merhum Mehmet Bayhan ile Halime Hanımefendinin oğulları, Mehmet, Erdal, Hateme ve Hatay Vali Yardımcısı Şahin Bayhan’ın amcası, İlkay, İlknur ve Turgay Karakuş’un dayıları, Hatun Kaçaman, Kifayet Kaçaman, Zübeyde Erkaçmaz ve Emine Karakuş ile Ali Bayhan’ın kardeşi, Songül Özdokur ile Gazi Bayhan’ın babası, merhume Emine Bayhan hanımefendinin eşi Hamit Bayhan (80) vefat etmiştir.

Taziye için oğlu Tel: 0422 615 26 63

 

Lütfiye Bayhan

Darende’nin Hacılar Sıragoz Mahallesinden merhum Mehmet Tahir Bayhan’ın eşi, Şahin Bayhan’ın yengesi, Tahir ve Lütfiye Bayhan ile Fatih Bayhan’ın babaannesi, Hülya Bayhan ile Sultan Bayhan’ın kayınvalidesi, Nuray Sabancı ile Feyzi, Hatice, Hürrem ve Feyzullah Bayhan’ın anneleri, Lütfiye Bayhan (88) vefat etmiştir.

 

Mehmet Şekeroğlu

Darende’nin Mehmet Paşa Mahallesinden İrfan, Seyit ve Orhan Şekeroğlu ile merhum Bedir Kumtepe, Münevver Koş ve Müzeyyen Aslan’ın kardeşleri, Erdinç ve Erdal Şekeroğlu ile Hatice Önen, Şükran Ensar, Cemile Şengül ve Ayşe Nur Şekeroglu’nun babaları, Sevim Şekeroglu Hanımefendinin eşi, İskenderun Demir Çelik İşletmesinden emekli Mehmet Şekeroğlu (61) Kadirli’de vefat etmiştir.

Taziye için oğlu Erdal Şekeroglu: 0505 579 05 90

 

Süheyla Uğur

Kasapbaşı ailesinden merhum Hüseyin Uğur’un kızı, Hikmet Uğur’un kardeşi, gazeteci İsmet Uğur’un halası, Kadir Uğur’un eşi, Süheyla Uğur vefat etmiştir.

Taziye için: 05323049960

 

Raziye Çelik

Darende’nin Gaziköy Köyünden Mustafa ve Hikmet Çelik’in anneleri, Raziye Çelik vefat etmiştir.

 

Pembe Turgut

Nadir mahallesinden Durmuş, Mehmet ve Metin Turgut’un annesi, işadamı Nazım ve Mehmet Turgut’un amcasının eşi Pembe Turgut vefat etmiştir.

 

Halime Ocak

Merhum Veysel Ocak’ın eşi, Fevzi ve Mehmet Ocak’ın anneleri Halime Ocak Adana’da vefat etmiştir.

 

Semiha Özdoğan

Günpınar Köyünden K. Ali Özdoğan’nun eşi, çerçi İbrahim’in kızı Semiha Nebahat Özdoğan Mersin’de vefat etmiştir.

 

Zeynep Ulu

Hacıderviş Mahallesinden merhum Şevki Ulu’nun eşi, Yaşar Ulu’nun annesi Zeynap Ulu vefat etmiştir.

 

Mevlüt Meydan

Hacılar’den olup Heyiketeği Mahallesinde ikamet eden M.Ali, Zeki, Saateü, Şengül ve Haki Meydan’ın babaları, Duran ve Muzaffer Emlek’in kayınbabaları, kırtasiyeci İsmet Meydan ve öğretmen Doğan Meydan’ın amcaları, Mevlüt Meydan vefat etmiştir.


Anahtar Kelimeler: