Aktaş: Birliktelikle hizmet edeceğiz

Aktaş: Birliktelikle hizmet edeceğiz

Aktaş: Birliktelikle hizmet edeceğiz
Gündem 13.08.2010 11:19:00 2625 0

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Adıyaman’ın Tut ilçesinden Darende`ye atanan Kaymakam Mehmet Aktaş ilçemize gelerek görevine başladı. Kaymakam Aktaş; “Darende, ölçeği ve değerleriyle önemli bir yer, buradaki görevim sırasında birliktelikle hizmet edeceğiz” dedi.

Van Vali Yardımcılığına atanan Murat Uzunparmak’tan boşalan göreve tayin edilen Kaymakam Mehmet Aktaş, Darende’deki görevine başladı. Hayırlı olsun dileklerini ileten gazetecileri kabul eden Aktaş, Darende’nin köklü geçmişi ve sahip olduğu değerleriyle adını başarı ve ticari dehalarıyla duyurmuş marka bir ilçe olduğunu söyledi.

Mehmet Aktaş; “Böylesi bir yerde görev yapacak olmanın bilinç ve iftiharıyla üzerimize çok fazla sorumluluk düştüğüne inanıyorum. Daha önce görev yapan bütün kaymakamlarımıza ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Devletimizin imkanlarını en iyi şekilde vatandaşa ve kamuya yansıtmak için çalışarak, Darende’nin ortak değerlerini ön planda tutarak planlı hareket edeceğiz. Darende, ölçeği ve değerleriyle önemli bir yer, buradaki görevim sırasında birliktelikle hizmet edeceğiz. Darende’ye hizmet etme istek ve gayreti olan herkesle işbirliği yaparak ilçemizin adını, imkanlarını daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.

Kaymakam Aktaş, göreve başlaması nedeniyle hayırlı olsun dileklerinde bulunacakların çiçek getirme yerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağışta bulunmasını istedi.

 

Özgeçmişi

Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, 1981 yılında Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde dünyaya geldi. İlköğretim ve lise öğreniminin ardından girdiği Ortadoğu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden 2003 yılında mezun olan Aktaş, Kaymakamlık sınavını kazanarak 2004 yılında Kayseri Kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. 2005-2006 yılları arasında İngiltere Exeter Üniversitesinde yurt dışı dil ve yüksek lisans eğitimini tamamlayan Mehmet Aktaş yurda döndükten sonra 2007-2008 döneminde Trabzon Şalpazarı, 2008-2010 döneminde de Adıyaman Tut ilçesi Kaymakamlıkları görevinde bulundu. Aktaş son olarak, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Darende’ye atandı. Kaymakam Mehmet Aktaş evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

http://my.opera.com/Darendehaber/albums/slideshow/?album=4196582


Anahtar Kelimeler: